Autor |
Wiadomość |
CAMEL
|
Temat postu: Zimowa Rajderka:) Wysłany: Wtorek 13 Luty 2007 20:00 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Poniedziałek 29 Styczeń 2007 18:07 Posty: 441 Miejscowość: września
|
Dzisiaj odebralem moja sliczna i niezawadna kawe od mechanika:P korzystajac z sytulacji zrobilem mala rajderke.... gdyby nie bylo mokro i ludzie nie patrzyli sie jak na dziwolaga bylo zajebiscie...moze ktos chetny na zimowe jazdy?...aa i minusem najwiekszym jest to ze nie poznasz motocykla po rajderce...tak upaćkany:)!
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Środa 14 Luty 2007 09:44 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
nie patrz na ludzi..patrz na siebie.. żyj w zgodzie z własnym sumieniem.. żyj z pasją.. ja też jeżdżę zimą nie raz..hm.. ktoś mi kiedyś powiedział,że trzeba mieć nieźle we łbie aby motocyklem w grudniu jeździć..i że moje pasje to chyba tylko ja sam rozumiem.. nie przejąłem się tym.. nie siedzę i nie patrzę się w telewizor..jeżdżę kiedy tylko mam ochotę..kiedy czuję taką potrzebę..bez motocykli nie potrafiłbym funkcjonować.. czuję to..kręcą mnie na maksa.. a propos..mój rekord zimna na moto.. -18stC.. pozdr M.
|
|
Góra |
|
|
CAMEL
|
Temat postu: Wysłany: Środa 14 Luty 2007 11:34 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Poniedziałek 29 Styczeń 2007 18:07 Posty: 441 Miejscowość: września
|
hehe fajnie bylo trzeba to powtorzyc!! moze jakas wieksza ekipa!!
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Środa 14 Luty 2007 12:38 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
tak..zaprzęgi z wózkami bocznymi do tego enduraki i w las..
|
|
Góra |
|
|