Autor |
Wiadomość |
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 18 Maj 2007 07:35 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 08:30 Posty: 1237 Miejscowość: Września
|
Zdrowia Haribo. Widzę na zdjęciach, że będą nowe oryginalne amortyzatory tylne
_________________ - - - - - Kizior - - - - - -
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 18 Maj 2007 08:52 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
oj Panowie.. zapraszam na bezpieczne spotkania z motocyklem..no i zdrowia życzę..
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
CAMEL
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 18 Maj 2007 13:01 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Poniedziałek 29 Styczeń 2007 18:07 Posty: 441 Miejscowość: września
|
wydaje mi sie ze nowych amorow nie bedzie tylko nowy caly motocykl.... na zywo wyglada na to ze niestety bedzie skasownany!!!:(
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 18 Maj 2007 13:41 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 08:30 Posty: 1237 Miejscowość: Września
|
Wiadomo. Moze być, że na wycenę pójdzie i radź sobie sam z naprawą. Druga opcja to wypłata wartości według eurotaxu i bye bye Bigu. Uszkodzenia to spkojnie kilkanaście tysięcy więc przekroczą wartość motocykla.
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 18 Maj 2007 19:01 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Środa 09 Listopad 2005 20:00 Posty: 999 Miejscowość: Września
|
Może by się coś udało zrobić z Biga i Magny razem ?!
... trzeba by je porozkręcać części powrzucić do jednego worka po pyrach
worek przerzucić przez stodołę a potem skręcić z tego jakiego motura...
_________________ FLHT
|
|
Góra |
|
|
haribo
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 18 Maj 2007 20:43 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Niedziela 08 Styczeń 2006 21:32 Posty: 1044 Miejscowość: Gutowo Wielkie
|
Ano, grat porabany ostro zobaczymy w poniedzialek co powie rzeczoznawca, koles byl ubezpieczony IDH SAMOPOMOC. Nie wiem co to jest w ogole pierwszy raz slysze ta nazwe...
|
|
Góra |
|
|
TRĄBA
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 19 Maj 2007 07:41 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 04 Listopad 2005 19:54 Posty: 2041 Miejscowość: Września
|
Jedno co moge ci doradzić nigdy nie zgadzaj się na pierwszą propozycje, to działa będzie cool. Ostatnio jak byłem na pikniku w HD stoisko swoje miał gość z DAS zajmują się obsługą prawną płaci się bodajże 40 pln na rok i w razie co oni cię reprezentują a maja taką armie prawników że żadna ubezpieczalnia nie podskoczy, przy takim pomorze motocyklowym jak w tym roku zastanawiam się czy nie przystąpić.
Jedno co najgorsze, że problem jest tego rodzaju iż coraz więcej ludzi jeździ motorami i stosunkowo wypadków jest więcej (jakby robić hałas o każdy wypadek samochodowy forum by zbrakło) ale jednocześnie ałt w ostatnich dwóch latach naciągali taką ilość i za taką cenę że każdy co ma trochę grosza buja się autem , a co za tym idzie na drogach mamy pełno jedno lub dwurocznych kierowców którzy większości nie wiedzą jak sie zachować ( przykład wystarczy jechać na rondo kaliska opieszyn)
|
|
Góra |
|
|
CAMEL
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 19 Maj 2007 09:16 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Poniedziałek 29 Styczeń 2007 18:07 Posty: 441 Miejscowość: września
|
samopomoc jest na fabrycznej na sklpepie z garniturami wisi szyld!!!trzeba wejsc na jaakis rynek i za tym jest ich siedziba!!!
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 19 Maj 2007 20:26 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
|
HDI Samopomoc - ul. Fabryczna na piętrze, nad głoszeniami do WW, jest tam szefem mało przyjazny Pan.
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
CAMEL
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 19 Maj 2007 21:19 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
|
No i nasz peleczka zaliczyla glebe:( naszczescie jest juz w domku!! moto pogiete a pelka obolała!!:( WIARA COS TRZEBA ZROBIC!! to juz przegiecie z tymi glebami........
|
|
Góra |
|
|
KACPER
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 20 Maj 2007 06:31 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 09 Grudzień 2005 15:39 Posty: 873 Miejscowość: Września
|
Co sie stało z Pelką i jak doszło do tego zdarzenia??
_________________ Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 20 Maj 2007 08:26 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
|
Rozwaga, myślenie za innych, opanowanie własnych emocji - to powinno wystarczyć.
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
TomekP
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 20 Maj 2007 12:23 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Czwartek 16 Listopad 2006 18:55 Posty: 52 Miejscowość: z Wrześni
|
Camel wiesz cos wiecej o wypadku pelki? Jak to sie stalo i wogole. Chyba sie do niej przejade bo dodzwonic sie nie moge. Pelka wracaj do zdrowia
_________________ Honda CBR 900 streetfighter
|
|
Góra |
|
|
CAMEL
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 20 Maj 2007 21:50 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
|
nawet ci powiem ze jechalem za nia .... poprostu nei wyrobila na zakrecie...:( i bum w rowie... jest juz git mowila ze sie juz w miare czuje !!
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 21 Maj 2007 16:11 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
mierzcie siły na zamiary..tak przy zakupie swoich motocykli..jak i na drodze w czasie jazdy..trening czyni mistrza..lecz trzeba długo trenować..a zaczynać należy wchodząc na "płytką wodę".. nie jest wstydem dosiadać sto dwudziestkę piątkę i nauczyć się ją wykorzystywać w pełni swoich i jej możliwości..a później przesiąść się na trochę większego grata..i znów nauka od nowa..itd..pozdr M.
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|