Autor |
Wiadomość |
CAMEL
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 21 Maj 2007 21:10 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Poniedziałek 29 Styczeń 2007 18:07 Posty: 441 Miejscowość: września
|
no ja 125 przez rok jezdzilem hehe fajne czasy spalanie 2,5 litra:)
|
|
Góra |
|
|
ZEFIR
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 21 Maj 2007 22:51 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Niedziela 22 Kwiecień 2007 08:52 Posty: 56 Miejscowość: Konarzewo
|
Kochani!
Cóś wisi nad miastem.
Jadąc myślcie subiektywnie. Tak. Właśnie tak.
Mam przeczucie, że to będzie niedobry sezon. Ooooj niedodry, taka mała Babajaga cojojojopjoj.
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 21 Maj 2007 23:50 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
halo! halo! nic nie wisi..nad żadnym miastem..po prostu.. motocykle mają w sobie ogień.. trzeba umieć nad nim zapanować.. a sezon będzie zaj...y.. dużo słońca i tanie paliwo..hm..mam nadzieję..pozdr M.
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 22 Maj 2007 05:08 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 23:50 Posty: 1209 Miejscowość: z Wrześni
|
z tym paliwem.... porażka coraz droższe...
Najbardziej wkurzające jest to, że cena "samego" paliwa to ok 1,60zł, reszta to datki - podatki.... mogłoby kosztować spokojnie około 2 zł.....
Wtedy to byłoby życie....
_________________ Kiedy siedzę na Zephyrze, totalny czuje luz...
|
|
Góra |
|
|
TRĄBA
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 22 Maj 2007 08:18 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 04 Listopad 2005 19:54 Posty: 2041 Miejscowość: Września
|
Mnie to cały ten wontek od początku w q... . że trzeba uważać to chyba każdy wie, bo nikt nie chce sam z siebie się roz... chyba że jest maso lub kaskaderem. Jeżdżąc na motocyklu zawsze istnieje opcja jak pika. Ale po co się nad tym tak rozwodzić, piki były,są i będą tego się nie uniknie taki live. Zamiast tracić czas na rozpamiętywanie przykrych zdarzeń lepiej cieszyć się jazdą. Z dwojga złego jak by kiedyś przyszło mi nie dojechać do celu, to już wole tak niż w łóżku zżarty przez coś od środka. Reasumując cieszmy się jazdą i życiem
Ps. Jedno co możemy zrobić to nauczać porządnie jeździć, bo przed wypadkiem i tak się nie da nikogo ostrzec, ( jakbyś wiedział że się przewrócisz, to byś się położył)
|
|
Góra |
|
|
ZEFIR
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 22 Maj 2007 09:36 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
|
Oj ! Oj! niedobrze, niedobrze!
Nikt tu nie chce pomarudzić. Oj niedobrze, niedobrze.
Wygląda na to, że sezon będzie zaje...fajny :~`)
Dla mnie osobiście zaczął się suuper. Poznałem grupkę zwariowanych waryjatów na motórach i jeszcze nie złapał mnie deszcz w tym roku.
Paliwem lepiej się nie przejmować i jego ceną, tak będzie najprościej.
Dla BTR - pozdrowionka od wójka Bronka.
|
|
Góra |
|
|
filipbula
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 22 Maj 2007 11:13 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Niedziela 15 Październik 2006 21:23 Posty: 178 Miejscowość: PSARY MAŁE
|
born1 napisał(a): halo! halo! nic nie wisi..nad żadnym miastem..po prostu.. motocykle mają w sobie ogień.. trzeba umieć nad nim zapanować.. a sezon będzie zaj...y.. dużo słońca i tanie paliwo..hm..mam nadzieję..pozdr M. najbardziej optymistycznie nie ma innej opcji
_________________ YAMAHA VIRAGO 750 MIDNIGHT
|
|
Góra |
|
|
KASIA
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 22 Maj 2007 11:41 |
|
|
born1 napisał(a): halo! halo! nic nie wisi..nad żadnym miastem..po prostu.. motocykle mają w sobie ogień.. trzeba umieć nad nim zapanować.. a sezon będzie zaj...y.. dużo słońca i tanie paliwo..hm..mam nadzieję..pozdr M.
I tu, proszę Państwa, born1 ma rację. Rację ma także filip;
(optymistycznie nie ma innej opcji ), i trąbka też ma rację, mówąc, że szkoda czasu na takie tam rozpamiętywania... Już nie wspomnę o tym, że ja też mam rację
Życie jest tylko jedno, cieszmy się nim i nie wymyślajmy problemów, jest ich wystarczająco dużo bez wymyślania.
Pozdrawiam ))))
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 22 Maj 2007 12:30 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 08:30 Posty: 1237 Miejscowość: Września
|
Liczba wypadków motocyklowych z roku na rok rośnie lawinowo - to widać i nalezy się do tego trendu przywyczaić. W Polsce mozna od razu wsiadać na mocne maszyny, w dużej mierze to jest przyczyną. Może kiedyś powstaną odpowiednie uregulowania prawne, żeby przygodę z motocyklem przeżywać stopniowo. Z mojego obecnego punktu widzenia łatwo tak powiedzieć, ale widzę po to sobie - udało mi się wyuczyć profesji bez uszczerbku jednak mogło być także zupełnie inaczej.
_________________ - - - - - Kizior - - - - - -
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
ZEFIR
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 22 Maj 2007 12:49 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
|
Kochani!
Cóś wisi nad miastem.
Jadąc myślcie subiektywnie. Tak. Właśnie tak.
To do młodych było. Nie do was staruchy co już zęby zjedliście- patrz, temat.
|
|
Góra |
|
|
ZEFIR
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 22 Maj 2007 13:01 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
|
Droga Kasiu. Jaki optymizm? Jak piszę do tych, co przez miasto 200zł.
Optymizm, to móc się rozsmakowywać w każdej musze, zanim wpadnie do dzioba następna. To puścić bąka podczas jazdy i móc poczuć jak zwolna miesza się z zapachem spalin. To jest pozytywne zakręcenie.
Wydawało mi się, że ten temat dotyczy przede wszystkim tych co to zamykają oczy wprostproporcjonalnie do dodawanego gazu.
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 22 Maj 2007 14:14 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
tylko optymizm..nie inaczej..
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
KASIA
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 22 Maj 2007 19:45 |
|
|
Zefirku drogi! a niech Ci będzie, Ty też masz rację, tylko, na Teutatesa,czy młodzi jesteśmy, czy nie, w czasie jazdy nie sprawdzajmy , czy coś wisi nad miastem i nami !!!
Przyjedż na zlot- pozastanawiamy sie nad sensem istnienia i wyższością motocykla nad szybowcem!!
Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
|
HIREK
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 22 Maj 2007 21:33 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Sobota 27 Styczeń 2007 20:00 Posty: 1591 Miejscowość: Borzykowo
|
Optymizm, luz, smak much, zapach bąka i spalin.... tak, pięknie być motocyklistą. Gorzej ofiarą. Zefirek następnym razem pomykasz na końcu.Jak obiecałem fiflancikom i pierdolcom drogowym tak zrobiłem. Kierowca Lublina (ponoć zawodowy)już raczej nie odważy się pchać na trzeciego i spychać motocyklisty na pobocze. Nauka nie idzie w las. I to jest optymistyczne!
|
|
Góra |
|
|
KASIA
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 22 Maj 2007 21:37 |
|
|
Zefirek, właśnie przyszło mi do głowy, że coś tu jest nie tak!!!!Jeżeli Ty czujesz, jak bąk miesza się ze spalinami, to coś,Ty, Zefir, do tyłu jeździsz???? O święty Józefie!!!!!
|
|
Góra |
|
|