Autor |
Wiadomość |
q
|
Temat postu: nawet zadymianie atmosfery można znieść ;p Wysłany: Niedziela 30 Kwiecień 2006 18:05 |
|
|
kizior- mizior.. zagracacie atomsferę.. No, ale wybaczyć można, za posiadanie pasji PLUS i wyrazy szacunku, a atmosfery to się i tak nie uratuje.. Mimo to wolę rower (gusta, gusta..)
|
|
Góra |
|
|
Andzia
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 30 Kwiecień 2006 20:40 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 21 Luty 2006 00:00 Posty: 301 Miejscowość: Wrocław
|
każdy woli to co woli ja tam wole motory a i tak samochody bardziej zanieczyszczają atmosferę niż motocykle...ale...każdy woli, to co woli
_________________ NIUNIA; ランキング表
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 30 Kwiecień 2006 20:46 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 23:50 Posty: 1209 Miejscowość: z Wrześni
|
O jakie zagracanie Ci chodzi? Ja tam nie zagracam. A Ty na pewno cały czas też rowerem nie jeździsz, bo samochodem też, a samochód bardziej szkodzi :P Pozdrawiam i podziwiam za wypowiedź
_________________ Kiedy siedzę na Zephyrze, totalny czuje luz...
|
|
Góra |
|
|
paula
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 30 Kwiecień 2006 21:26 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 16:51 Posty: 154 Miejscowość: Września
|
w sumie jak by na to nie patrzeć, to rower to tez grat drogi kolego zalezy tylko kto jak na to patrzy
_________________ Niunia ...::::(SUZUKI RF 600r )::::... ;)
|
|
Góra |
|
|
wasiu
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 30 Kwiecień 2006 23:07 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Wtorek 06 Grudzień 2005 00:40 Posty: 362 Miejscowość: Września
|
Oj kolego jestes wielki take cos napisać ty się lepij doczep do aut bo jest ich więcej i bardziej zanieczyszczają a nie bedziesz mi tu wyjeżdzał że zagracamy jeszcze zazdrosć zrzera no to juz nic nie poradzimyn że nie mozesz mić motocykla tylko pewnie jeździsz na jakims składaku z 80lat mam nadzieję że to był ostatni taki bezsensowny komentaż pozdrawiam Cię kolego i współczuje
_________________ SUZUKI SV 1000 N
|
|
Góra |
|
|
KACPER
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 30 Kwiecień 2006 23:13 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 09 Grudzień 2005 15:39 Posty: 873 Miejscowość: Września
|
wiara nie ma co robić i zaśmiecają forum ale zgadzam się ze słowami wasia Tylko nie wiem dlaczego sie koleś dop......ł do kiziora Przecież motocyklistów są tysiące
_________________ Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 01 Maj 2006 06:14 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Środa 09 Listopad 2005 20:00 Posty: 999 Miejscowość: Września
|
Żałosne - ,,q'' - anonimowo wygłaszać pretęsje i żale.
Jak chcesz anonimowo się żalić ,,q''- to zadzwoń na antenę radia Maryja.
_________________ FLHT
|
|
Góra |
|
|
KACPER
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 01 Maj 2006 09:58 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 09 Grudzień 2005 15:39 Posty: 873 Miejscowość: Września
|
Tak Radio Maryja to odpowiednie miejsce do składania takich opini tam Ks. Rydzyk i Sekta Mocherowych Beretów z miłą chęcią cię wysłucha
_________________ Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.
|
|
Góra |
|
|
q
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 01 Maj 2006 10:39 |
|
|
łaaa !! agresja przebija z niektórych wypowiedzi Panowie, bokami wyłazi razem ze słomą Nie chciałam ("chciałAM, zaznaczam"- powiedział "anonimowy żałosny q" ) szargać motocyklami ani motocyklistami ale wyrazić aplauz ( aprobatę , Koledzy !) A , że zaśmiecacie atmosferę jest faktem niezbitym, co w niczym nie umniejsza temu sportowi.. Jeśli tu mówić o zazdrości- może tylko tego , że na rowerze nie osiągnie się takiej szybkości jak motocyklem, ale jak już się rozbijam po lasach to lubię słyszeć ten wiatr ... taki pierwotny naturalny instynkt Samochodami.. casami na stpoa się jeździ, owszem... To tyle. ach, niestety po przejrzeniu książki telefonicznej stwierdzam, że nie mam numeru do rozglośni radia maryja.. może ktoś z Was miałby użyczyć .. ? A kiziora się dop.......... bo to taka dźwięczna i ładna ksywa . [no to się dziewczyna rozpisała ]
|
|
Góra |
|
|
TRĄBA
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 01 Maj 2006 11:24 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 04 Listopad 2005 19:54 Posty: 2041 Miejscowość: Września
|
Drogi gościu bardzo nam miło że odwiedzasz naszą stronkę, i starasz sie uczestniczyć w tym co tu sie dzieje jednak że, jest to forum założone dla motocyklistów, a nie przeciwko im, więc nie dziw że nasi użytkownicy nie zgadzają się z tobą. Oczywiście nie boimy się słów krytyki jednak nie o to mi chodziło przy tworzeniu tego forum. Prosił bym wypowiedzi tego rodzaju umieszczać na forach dla rowerzystów jest ich trochę w sieci, tam na pewno dasz upust swojej ekologicznej naturze. Produkowane motocykle na razie nadal jeżdżą tylko dzięki spalanemu paliwu wiec trudno jest nam przyznać ci rację, bo wiązało się by to z rezygnacją z naszej życiowej pasi.
Pozdrawiam
Administrator Forum
Trąbka
Born To Ride
|
|
Góra |
|
|
Blondi
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 01 Maj 2006 12:20 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Środa 25 Styczeń 2006 11:19 Posty: 819 Miejscowość: Września
|
Agresja to przebija z twoich słów "q" a nie ze słów pozostałych piszących, to ty atakujesz pierwszy-a, a pozostali odpowiedzieli tylko na twoje zarzuty.W dodatku piszesz anonimowo tak jakbyś się czegoś obawiał-a.
Propopnuję bezpośredni kontakt i rozmowę co cię boli w stosunku do kiziora lub innego motocyklisty jeśli masz odwagę i może wtedy wszystko sobie wyjaśnimy. Bo to co tu piszesz to nie ma najmniejszego sensu.
_________________ wiatr we włosach, to jest to !!!
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 01 Maj 2006 16:07 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Środa 09 Listopad 2005 20:00 Posty: 999 Miejscowość: Września
|
Ja też nie mam nic przeciwko krytyce, ale lubię wiedzieć z czyich ust płynie, anonimowe wyrażanie pretęsji to oznaka płochości -jak już wspominałem.
Co do nieekologicznego charakteru naszego chobby to i owszem...
...jednocześnie mam nadzieje je dożyje czasów w który spalinowe silniki tłokowe będą do oglądania w muzeach....
i będę miał motocykl choćby na ogniwo paliwowe z silnikiem elektrycznym w tylnym kole... np: http://www.gizmag.co.uk/go/4105/
ale narazie jest - jak jest
-co do ciebie ,,q'' -uzupełnij ,,dane o sobie'' albo potwierdźisz moje słowa na twój temat
_________________ FLHT
|
|
Góra |
|
|
paula
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 01 Maj 2006 17:12 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 16:51 Posty: 154 Miejscowość: Września
|
_________________ Niunia ...::::(SUZUKI RF 600r )::::... ;)
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 01 Maj 2006 20:13 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 08:30 Posty: 1237 Miejscowość: Września
|
Witam. Piszę teraz bo dopiero wróciłem z wyjazdu. Nie znam ,,q" ale jak to się zwykle mówi na forach: Prosze nie dokarmiać Trola.
P.S. Niektórzy to mają pomysły "...bo to taka dzwięczna ksywa...''
_________________ - - - - - Kizior - - - - - -
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
q
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 02 Maj 2006 19:23 |
|
|
>>(do)Trąbka>> ileż razy mam powtórzyć..nie jestem "przeciwko im"...
>> Blondi >> agresja to coś mi dalszego chyba niż Tobie. Nie weszłam na to forum żeby nawiązywać kontakty personalne ze złaknionymi konfliktu osobami, jednak jeśli bardzo ci na tym zależy to naprawdę nie rozumiem czego ja miałabym się obawiać..? .. (choć nie widzę sensu dalszej konwersacji na ten temat)
>> maćku>> ależ ja nie mam do nikogo pretensji.... sprawdź definicję słowa "płochość" coś chyba nieadekwatnie użyte, nieważne zresztą , każdy ma prawo do używania słów.
>>paulo>> dzięki za fatygę , chyba jednak nie skorzystam, oj. rydzyk burzy moje poczucie etyki... I nie czepiaj się proszę mojej poprawności językowej, użycie akurat takiego wyrazu spowodowane było nie brakiem umiejętności, ale moim osobistym żargonem. ...
>>A Ciebie, Kizior jakoś lubię.
Przyszła, namieszała i odchodzi.. pomieszać gdzie indziej. I dzięki
|
|
Góra |
|
|