Zapraszam Born To Ride MC na otwarcie PUBu motocyklowego "Easy Rider PUB" w Czarnotkach / k. Środy Wlkp które odbędzie się 16 lipca o godź. 18.00
na małą zachętę podpowiem, że będzie STRIPTIZ i zagrają 2 kapele
PUB będzie otwarty 6 dni w tygodniu (od wtorku do niedzieli), i co week będzie koncert na żywo - ale o tym już później
Przystań wszystkich motocyklistów
otwarcie 16 LIPCA
- STRIPTIZ
- ogródek piwny
- grill bar - kiełba, karkówa itd
- karaoke
- bilard
- automaty do gry (owocówki)
- niepowtarzalny klimat motocyklowy
- co tydzień piątek / sobota koncerty Rockowe Rock'n'Roll & Blues w amfiteatrze pod chmurką
- WHISKY, piwo i wóda
- zloty motocyklowe
- TV cyfrowa - mecze, sporty motocyklowe, samochodowe, sporty walki i szachy
- internet
- dart
- otwarte od wtorku do niedzieli
- samochód - możliwy odwóz do chaty
- i jeszcze wiele rzeczy o których zapomniałem napisać
W Easy Rider Pubie odbywać się będą cykliczne imprezy: Sylwester, imprezy karnawałowe, Walentynki, Dzień kobiet, dzień dziecka, festyny, dzień strażaka (pokazy strażackie) Powitanie Wiosny, pikniki letnie, halloween
W Pubie organizować bedziemy również: Osiemnastki, Wieczory Panieńskie i Kawalerskie, Chrzciny, Komunie, spotkania biznesowe, imieniny, urodziny, imprezy firmowe, spotkania rocznicowe a nawet konsolacje.
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum