Autor |
Wiadomość |
PałaszD
|
Temat postu: Znów nagonka.. Wysłany: Środa 20 Wrzesień 2006 07:13 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 23:50 Posty: 1209 Miejscowość: z Wrześni
|
Witam.
Już od rana nawijają w mediach, że policja robi nagonkę na
motocyklistów.
W poniedziałek jakiś gostek wysypał się na zakręcie w Poznaniu i
oczywiście trup....
Jakiś tam smerf mówił, że będą karać wysokimi mandatami każde wykroczenie tj: zbyt szybką jazdę i przeciskanie się między
samochodami.
_________________ Kiedy siedzę na Zephyrze, totalny czuje luz...
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Wysłany: Środa 20 Wrzesień 2006 10:30 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Środa 09 Listopad 2005 20:00 Posty: 999 Miejscowość: Września
|
-ostatnio w poznaniu widziałem jak policyjny motocykl pchał się między samochodami pod światła
_________________ FLHT
|
|
Góra |
|
|
KAWA
|
Temat postu: Wysłany: Środa 20 Wrzesień 2006 10:57 |
|
TREASURER |
|
|
Rejestracja: Sobota 05 Listopad 2005 13:48 Posty: 804 Miejscowość: WRZEŚNIA
|
Jak nie ma o czym mówić to sobie temat wynajdą, lepiej niech się wezmą za TIRy bo te dopiero sieją śmierć. Już wczoraj w Teleskopie pierdolili bez sensu.
_________________ KAWAsaki "LIME GREEN" jedynie słuszny!
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 21 Wrzesień 2006 09:46 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
|
Gliniaże na gratach zawsze się pchają pod światła. Ja we Wrocławiu też raz widziałem taki przypadek
Osobiście to też zawsze staram się wjechać na "pole position" Nie zawsze da radę się przecisnąć, no i trzeba uważać czy jakiś "życzliwy kierowca katamaranu" nie ma zamiaru otworzyć drzwi...
Pozatym wtedy jedzie się tak wolno, że zawsze idzie wyczuć sytuacje
aha - i trzeba uważać też na tych, którzy mają skręcone koła, bo czasami z metra szerokości robi się niespodziewanie 50 cm
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 25 Wrzesień 2006 19:03 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
|
Biedny motocyklista nie może zaznać nic spokoju...
Jeden koleś nawywija i od razu wszyscy patrzą na każdego motocyklistę "spod byka".
Popostu brak słów. Jak widzą maszysnę, która stoi to ją podziwiają, oglądają chwalą, robią sobie zdjęcia, a jak jedziesz drogą to każdy kierowca "katamarana" Cię wyklina i nie szanuje... Kiedy to się zmieni??
Artykuł:
http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place ... 639&scroll
_article_id=121639&scroll_gallery_aid=121639&layout=1&page=text&list_position=1
Ostatnio edytowany przez PałaszD, Środa 27 Wrzesień 2006 18:25, edytowano w sumie 1 raz
|
|
Góra |
|
|
Romek
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 25 Wrzesień 2006 20:23 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Poniedziałek 12 Grudzień 2005 19:36 Posty: 353 Miejscowość: Pyzdry
|
tak bylo,jest , bedzie !ludzkiej natury nie zmienisz-a my jezdzijmy tak zeby nie trzeba bylo przpraszac kogokolwiek za sytuacje podbrmkowe
_________________ MT Power
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 26 Wrzesień 2006 18:56 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
|
Kurde zmienili link na stronce...
Był tam opisany ten koleś na CBR 900 co go gonili i uciekał 230 km/h. Złapali go po 50kilometrach pościgu (20min) chwaląc przy tym jakiegoś sierżanta Lisa, który wygrał kilka dni temu zawody w jeżdzie samochodem dla policjantów. Motocyklista mógł dostać 121 pkt karnych, dostał tylko 21 bo na tyle pozwala polskie prawo nie miał prawka i odroczyli mu je na 3 lata. Sprawa trafiła także do prokuratury. Grozi mu 5000zł grzywny.
|
|
Góra |
|
|
Pablo2x
|
Temat postu: Wysłany: Środa 27 Wrzesień 2006 08:05 |
|
Rejestracja: Czwartek 21 Wrzesień 2006 14:17 Posty: 8 Miejscowość: Września
|
ja lubie ostra jazde - ale to ju zprzegiecie - jak ktos nie m aprawka to znaczy ze nie umie jezdzic i stanowi zagrozenie nie tylko dla siebie
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Wysłany: Środa 27 Wrzesień 2006 13:16 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
|
Dzisiaj ok. godz. 11:30 na opieszynie był wypadek w którym uczestniczył motocyklista (prawdop. na ziel. Ninji) i rowerzysta (prawdop. w stanie krytycznym)
-Czy ktoś wie coś więcej na ten temat???
_________________ FLHT
|
|
Góra |
|
|
ka3
|
Temat postu: Wysłany: Środa 27 Wrzesień 2006 16:51 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Poniedziałek 15 Maj 2006 20:22 Posty: 497 Miejscowość: Września
|
z tego co mi wiadomo to rowerzysta podobno trup, a potrąciła go zielona kawa, koleś chwile przed tym wpadkiem jeździł koło mojej szkoły miał jakies tuningowe wydechy i nic mi wiecej na ten temat nie wiadomo
_________________ Ilość asfaltu na polskich drogach jest jak zawartość mięsa w parówce.
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Wysłany: Środa 27 Wrzesień 2006 17:53 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
|
- no i znowu przez jakiegoś rynkowego sportowca k... jego m... na nas będą kszywo patrzeć.
- jeszcze raz przestrzegam wszystkich amatorów ostrej jazdy przed popisami na drogach publicznych
_________________ FLHT
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Środa 27 Wrzesień 2006 17:59 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
|
Jak to była zielona ninja to chyba koleś z mojego osiedla. A stało się coś temu motocykliście? Kurde...w trakcie sezonu było spokojnie, a teraz na sam koniec takie coś...szkoda słów. Wie ktoś może, kto był sprawcą?
|
|
Góra |
|
|
CZARNA
|
Temat postu: Wysłany: Środa 27 Wrzesień 2006 18:21 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
|
Nie, motocykliście nic się nie stało ( przynajmniej wyglądał na to)
|
|
Góra |
|
|
haribo
|
Temat postu: Wysłany: Środa 27 Wrzesień 2006 19:29 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Niedziela 08 Styczeń 2006 21:32 Posty: 1044 Miejscowość: Gutowo Wielkie
|
Bylem swiadkiem tego zdarzenia, akurat bylem w szkole i siedzialem na trybunach, przez 10minut koles przejechal zapierdalajac dosc konkretnie pare razy. Noi jechal od strony biedronki na moje ok mial lekko ze 120km/h mowie sobie ale zapierdala i w tym momencie zaczal hamowac i glosne JEBS :(. Dziadek przechodzil w poprzek drogi a ten prosto w niego, widzialem rowerzyste lecacego w powietrzu szorujacy motocykl i kierowce ktory sie turlal. Szybko pobieglem na wjazd do szkoly bo tam stal patrol policyjny ktory niczego nie widzial!!! 100m a te ... ani nie drgnely a jak powiedzialem zeby wezwal karetke to laskawie podszedl w zolwim tempie do suki i wezwal. Nie wiem czy ktos to byl od nas, mial rejestracje WK,jechal zielona Ninja zx9 ubrany byl w dzinsy i czarno-niebieska kurtke motocyklowa, kask z tego co pamietam to srebrny
Ostatnio edytowany przez haribo, Środa 27 Wrzesień 2006 20:31, edytowano w sumie 1 raz
|
|
Góra |
|
|
haribo
|
Temat postu: Wysłany: Środa 27 Wrzesień 2006 19:32 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Niedziela 08 Styczeń 2006 21:32 Posty: 1044 Miejscowość: Gutowo Wielkie
|
Motocykliscie nic sie nie stalo, wstal po wypadku i normalnie chodzil, nie wiem jak ta osoba potracona ale wygladala masakrycznie, jak go podnosili to z boku glowy wisial duzy oderwany plat skory :(
|
|
Góra |
|
|