Witam. Mam małe pytanko...czy jeździł z Was ktoś na kawasaki zephyr 1100? Planuję zakup tego motocykla. Ma on fajne kształty. Sporo czytałem o nim. Widziałem wersję 750 (ten sam silnik co w ZR7) i zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Niestety nie widziałem w "akcji" 1100, stąd też moje pytanie. Pozdrawiam i liczę na pomoc. Z góry dzięki
Rejestracja: Sobota 05 Listopad 2005 13:48 Posty: 804 Miejscowość: WRZEŚNIA
Miałem 750 z 1994 przez prawie 4 lata i jeździła bezawaryjnie i mało paliła. Co do 1100 trudno powiedzieć Izydor miał takiego i trochę nim pojeździł. twierdził że bez problemu. Ja polecam mojego ZRX1200(patrz temat SPRZEDAM )
_________________ KAWAsaki "LIME GREEN" jedynie słuszny!
No ta 1100 podobno pali w okolicach 8 literków. Pozatym podobno "dziwnie" brzmi przy rozgrzewaniu, ale czytałem o nich wiele i nie ma większych "wad". Czekam za umową w pracy, kredycik, i po motorek do Gdańska Pozdrawiam i dzięki za info
_________________ Kiedy siedzę na Zephyrze, totalny czuje luz...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum