Jak co roku uczestniczymy czynnie w tym szczytnym przedsięwzięciu które zapoczątkował Jurek Owsiak.. zbieramy się motorkami w niedzielę 14 stycznia o godz.15.00 na Shell'u we Wrześni..i ruszamy ulicami miasta wspomóc imprezę..jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszamy.. punktem docelowym jest WOK we Wrześni gdzie odbędzie się cała część artystyczna..
pozdrawiam Marek
hehe nie wtracajac sie do rozmowy o zrobiniu h-d !! a siekiera to gdzie?? heheh
bylo zaje... oby tak dalejk klub zaprezentowal sie z bardzo dobrej stroinytakie jest moje zdanei chlopaki ( haribo marcinek tomek i czarnuch ) poakzali przed wokiem to co pokazali heh !!byli gwozdzim programu ;p;p dali rade
Rejestracja: Poniedziałek 15 Maj 2006 20:22 Posty: 497 Miejscowość: Września
czyli pokazali dupe ?? bo akurat zabsorbowalo mnie ine zajecie i nie było mnie przy tym. A co do przecinaka i sikiery to bez tego ani rusz ! i oczywiscie kieszonkowy klucz 24 tez musi byc
_________________ Ilość asfaltu na polskich drogach jest jak zawartość mięsa w parówce.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 29 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum