Autor |
Wiadomość |
maciek-zz
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 16 Marzec 2008 14:53 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Środa 09 Listopad 2005 20:00 Posty: 999 Miejscowość: Września
|
Cześ jaś
-daleko masz z lasu do wrześni ? , jak masz ochotę to wleć dzisiaj na zebranie...
_________________ FLHT
|
|
Góra |
|
|
jasiu
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 16 Marzec 2008 15:01 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Sobota 15 Marzec 2008 21:56 Posty: 72 Miejscowość: z lasu
|
w sumie po prostej to troche ponad 10km ale nie mam crossa, na okolo przez laki i pola bedzie prawie 15 wiec nie wiem czy dam rade za daleko raczej
ale za zaproszenie dziekuje
pozdrawiam
_________________ prawo jasia: Asia, Basia albo Kasia http://www.moto-concept.pl/
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 16 Marzec 2008 15:26 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Środa 09 Listopad 2005 20:00 Posty: 999 Miejscowość: Września
|
-za daleko czy zakrętów za dużo ?
_________________ FLHT
|
|
Góra |
|
|
jasiu
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 16 Marzec 2008 15:38 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Sobota 15 Marzec 2008 21:56 Posty: 72 Miejscowość: z lasu
|
maciek-zz napisał(a): -za daleko czy zakrętów za dużo ?
taaaa zakretow
powiem tak Macku, bardzo chetnie bym skorzystal i nie omieszkam tego zrobic w maju, obecnie siedze na wyspach do konca roku, w maju caly miesiac bede w Polsce wtedy z wielka przyjemnoscia(czyt. pompa) poznam jak najwieksza rzesze wzesinskich motocyklistow
pozdrawiam
_________________ prawo jasia: Asia, Basia albo Kasia http://www.moto-concept.pl/
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 17 Marzec 2008 11:01 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
A witamy witamy..
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
DarkSoul
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 13 Kwiecień 2008 20:10 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Piątek 28 Marzec 2008 18:43 Posty: 61 Miejscowość: Poznań
|
Hmm dopiero teraz wyszperalem ten temat na forum a wiec jak pozwolicie moja kolej. Witam wszystkich serdecznie mam na imie Bartek dla kumpli Wesoły, wiosen 26. Na poczatku roku zakupilem Zephyrka 550 na ktorym wprawiam sie w motocyklowe rzemioslo. Zaczynalem motocyklowa przygode jako 2 latek krecac manetka gazu w ojcowej wsk 125. Pozniej przewinely sie rozne komary, ogary, jawy, mz no i posmigalo sie troche bratowym dnieprem az w koncu przyszedl czas na cos wlasnego, "wiekszego". Co by tu jeszcze...a jestem z poznania i mam nadzieje ze spotkamy sie na drodze jeszcze nie raz, pozdrawiam.
|
|
Hawk
|
Temat postu: Witam wszystkich pasjonatów wiatru we w³osach :-) Wysłany: Niedziela 13 Kwiecień 2008 22:30 |
|
Rejestracja: Sobota 12 Kwiecień 2008 23:25 Posty: 238 Miejscowość: Gniezno
|
Witam wszystkich pasjonatów wiatru we w³osach :-)
W³a¶nie siê zalogowa³em na tym elitarnym forum.
Parê s³ów o mnie:
Dawno, dawno temu, kiedy prawdziwe motocykle by³y w sferze moich marzeñ, a zobaczyæ je mog³em w kinie, bo na ulicach by³y rzadko¶ci± – „wozi³em siê” CZ 350 (przemalowa³em j± na bia³o i nazwa³em „Bia³y duch pustyni”, po paru latach by³a wymiana na Jawê 350. Potem by³ czarny scenariusz – czyli:wojsko, ¶lub, dziecko i wiecznie inne potrzeby. Pewnie niektórzy z Was znaj± to z autopsji. Po jakim¶ czasie cz³owiek budzi siê z letargu i krzyczy „Gdzie do .......... jest moje moto! Bo z tego siê nie wyrasta – Motocyklist± siê jest, i ten co posmakowa³ jazdy (czasami na krawêdzi), wie o czym mówiê. Nie wa¿ne, czy jest to „¶cigacz” daj±cy ogieñ z d..., dziêki któremu mo¿na powiedzieæ – ¿ycie zaczyna siê od 200 – tu, czy jest to „bulwarowo-lanserski” Drag Star - którego w³a¶nie naby³em. Wa¿na jest ta magia, ten czar dwóch kó³ek.
Pozdrawiam ;-)
Hawk
Ps. Dzisiaj zrobi³em moje pierwsze 100km po latach – i mimo rozs±dnej jazdy(w koñcu lata nie je¼dzi³em)czujê siê jak nowo narodzony.
|
|
Góra |
|
|
Bandit
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 13 Kwiecień 2008 22:44 |
|
|
Siema! Mnie tutaj juz poznano od różnych stron xD!!
he heh Artur z Nekli. Śmigam Suzuki Bandit 650 K5.
Do zobaczyska na kolejnej rajderce. W razie czego pisać
|
|
Góra |
|
|
Eldyablo
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 13 Kwiecień 2008 23:16 |
|
PRESIDENT |
|
|
Rejestracja: Niedziela 08 Lipiec 2007 22:30 Posty: 580 Miejscowość: Gniezno
|
Witamy serdecznie, do zobaczenia..na drodze!!
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 14 Kwiecień 2008 10:10 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
Witamy witamy..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
Eldyablova
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 04 Maj 2008 18:13 |
|
Rejestracja: Niedziela 04 Maj 2008 17:48 Posty: 1 Miejscowość: Gniezno
|
A Ania obecny sezon poogląda na zdjęciach, poczyta o wrażeniach z zazdrością i łezką w oku... Ale wrócę !!! Za rok ...
Witam i pozdrawiam
|
|
Góra |
|
|
Sylwia
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 04 Maj 2008 19:10 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Niedziela 27 Styczeń 2008 14:15 Posty: 85 Miejscowość: Gniezno
|
Ania już tęsknimy za Tobą, ale ten rok na pewno szybko zleci
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 05 Maj 2008 09:41 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Cześć! dasz radę..trzymaj się! pozdr M.
|
|
Góra |
|
|
Tomasz Łysy
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 05 Maj 2008 19:12 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 30 Październik 2007 10:17 Posty: 158 Miejscowość: Gniezno
|
Ania trzymam kciuki za Ciebie .
|
|
Góra |
|
|
Fasi
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 17 Maj 2008 01:49 |
|
Rejestracja: Sobota 17 Maj 2008 01:43 Posty: 2 Miejscowość: Żnin
|
witam serdecznie jestem nowym uzytkownikiem wiec chcialem sie przywitac. witam Was serdecznie szerokosci pozdrawiam Fasi
|
|
Góra |
|
|