Siemka
. Mam Na imię Tomek, jestem z Borzykowa (17 km od Wrześni).. Swoją motoryzacyjną przygodę zaczynałem w wieku 6/7lat,wtedy to już słysząć w oddali jakiś motocykl podbiegałem do drogi by go zobaczyć a moje serce pracowało w rytm silnika :D w 'tamtych czasach' uczyłem się jezdzić przed domem na znanym każdemu Romecie (Motorynka), w wieku ok 10lat cała swoją kase komunijną wydałem na Simsona SR50 na ktorym jezdziłem ok 2lat
nastepnie nabyłem na jeden sezon skuter yamaha jog-rr (Dzisiaj normalnie nie mogę patrzeć na te taborety :D ), a później ewoluowałem na Aprilie RS50, w tym roku odkupiłem od ojca Yamahe Virago 535, lecz uświadomiłem sobie że bardziej mnie ciągnie do turystyki niż chopperów i z tego powodu kilka dni temu stałem sie szcześliwym posiadaczem Suzuki GSXF'a 600 'jajko'. Wystarczy żebym wszedł do garażu i spojrzał na swoj motocykl a już mam 'banan na twarzy'. Jak narazie nie udało mi się znaleźć bardziej interesujacego zajęcia od jazdy motocyklem, jak mam zły humor wystarczy że usłysze dzwięk motocykla a reszte dnia chodzę szczesliwy jakbym wygrał w totka :D To tak w skrócie o mojej pasji która nasila sie z dnia na dzień :P Aktualnie moim marzeniem jest dołączenie do grona członków klubu Born To Ride... i będe dążył aby to się spełniło ;] Dzięki za przeczytanie :P