Witam, mam moją Hondkę pierwszy sezon, jesli ktos mial ten motor badz duzo o nim wie to przygarne każdą sensowną informacje na jej temat )
Pojawily mi sie stuki ktore prawdopodobnie sa spowodowane nieeyregulowanymi zaworami, probowalem to zrobic ze starym ale nie wyszlo bo nadal stuka... moze ktos wie jakie maja byc szczeliny?
i jeszcze jedno, gdy jade i dam mu ostro gazu a potem puszcze to strzela mi z tlumnika, to wina gaźników?
Mam ksiażke serwisowa do któregoś z modelów CB ale musisz mi podac rok produkcji, a strzelanie na zaqmknietej przepustnicy kiedy zwalniasz na biegu jest normalne, jerzeli sie nie dławi po tym to nie masz sie co martwic
piętro wyżej są linki na różne serwisówki.. sprawdzałeś chociaż?
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum