Rejestracja: Środa 19 Maj 2010 16:34 Posty: 277 Miejscowość: Września
Pytanie może dość nietypowe. Rozpier.... mi się zamek od kurtki i nie mam pojęcia czy ktokolwiek we Wrześni wszyje mi nowy zamek czy muszę szukać nowej kurtki ;(
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Rejestracja: Środa 19 Maj 2010 16:34 Posty: 277 Miejscowość: Września
Moja kurtka motocyklowa niestety ale nie spełnia już funkcji "przeciwdeszczowej" kiedyś potrafiła wytrzymać 100 km w deszczu, niestety dzisiaj nie wytrzymuje już nawet 10. Czy są jakieś środki zapobiegające przenikaniu deszczu??
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Impregnaty do skór, tekstyliów znajdziesz bez problemu, ale działają na krótką metę... jeśli kurtka przestała być sama w sobie nieprzemakalna, to po prostu się "wysłużyła"...
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum