hm..Inter Motors..Poznań ul.Druskiennicka.. albo faktycznie net..
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
Rejestracja: Poniedziałek 29 Styczeń 2007 18:07 Posty: 441 Miejscowość: września
jak jedziesz od strony woku w strone cmentarza to przed ostatni wjazd na bloki przed blokiem 32 w prawo pozniej chwile prosto i po prawej stronie bedziesz mial napis sklep motocyklowy
Tez się u niego ostatnio zaopatrywałem.
Trzeba powiedzieć, że konkret sklep. Miał nawet klocki do Zephyra na miejscu...(Larsson - 115zł, Sławek 90zł - różnica jest...)
Kumpel zakupił u niego "wyprawkę" tzn kask, rękawice i kettena to gratis dostał kominiarkę i spory upust...
Szczerze polecam bo ceny bardzo konkurencyjne!
_________________ Kiedy siedzę na Zephyrze, totalny czuje luz...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum