Autor |
Wiadomość |
CAMEL
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 24 Czerwiec 2007 11:24 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Poniedziałek 29 Styczeń 2007 18:07 Posty: 441 Miejscowość: września
|
No i po zlocie bylo super..... panowie jaracze gum pierwsza liga:)
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 24 Czerwiec 2007 18:30 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 23:50 Posty: 1209 Miejscowość: z Wrześni
|
Po zlocie...
Szkoda, że czas tak szybko zleciał....
Najwspanialszy zlot na jakim byłem!! Impreza przednia!! Wkrótce obszerna fotorelacja ze zlotu...
Teraz czas na świętowanie
_________________ Kiedy siedzę na Zephyrze, totalny czuje luz...
|
|
Góra |
|
|
Gość
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 25 Czerwiec 2007 11:56 |
|
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 26 Czerwiec 2007 17:59 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
tak..zlot był zaj..y..nic dodać..nic ująć..chciałbym kiedyś pojechać na taki zlot..hi hi..nie martwić się o nic..tylko się bawić..zapraszam za rok..pozdr M.
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
Gość
|
Temat postu: Wysłany: Środa 27 Czerwiec 2007 07:05 |
|
|
Witam, "Prezes" jesli chcesz sie dobrze bawic to zapraszam na zlot - 96MC , 6-8 Lipiec do Łagowa .
pozdrawiam
"Zgred" 96MC
info na www.96mc.pl
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Środa 27 Czerwiec 2007 10:44 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
tak..chodziło o to,że patrząc z boku na to co się dzieje na Naszym zlocie..a dzieje się..i to w jak najlepszym tego słowa znaczeniu..a to nie tylko moja opinia..człek by chciał na takim zlocie być..nie jako organizator..który walczy przez tydzień by było jak najlepiej..by nikt się nie nudził..ani przez chwilę..ale jako gość przyjeżdżający.. hm..za rok zrobimy jeszcze lepszą imprezę..i powiem Wam szczerze..nic tak nie kręci właśnie jak organizacja zlotu..pozdrawiam i do zobaczenia na drodze..M.
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Środa 27 Czerwiec 2007 12:27 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 08:30 Posty: 1237 Miejscowość: Września
|
Maras, skromnie można powiedzieć, że nigdy nie pojedziemy jako goście na tak dobry zlot jak nasz - bo ich nie ma.
_________________ - - - - - Kizior - - - - - -
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
ZEFIR
|
Temat postu: Wysłany: Środa 27 Czerwiec 2007 22:12 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Niedziela 22 Kwiecień 2007 08:52 Posty: 56 Miejscowość: Konarzewo
|
Serdeczne podziękowania dla Hirka za zaproszenie, dla prezesa za przyjęcie, dla Trąbki za promocje., dla klubowiczów za przyjęcie, dla imprezowiczów za zabawę. Było fajnie mimo, że byłem tylko jedną noc i uwaliłem się..., bo tak. Sorry za absencję w niedzielę ale mam sajgon w pracy i ni hu hu pić do środy. A kaca wyleczyłem wieczorem. Jak dojechałem nie wiem ale gleby nie było :-)
|
|
Góra |
|
|
TRĄBA
|
Temat postu: Wysłany: Środa 04 Lipiec 2007 16:33 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 04 Listopad 2005 19:54 Posty: 2041 Miejscowość: Września
|
|
Góra |
|
|
TRĄBA
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 09 Lipiec 2007 22:06 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 04 Listopad 2005 19:54 Posty: 2041 Miejscowość: Września
|
Jest już również galeria z fotek Blondiego
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 13 Lipiec 2007 00:01 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Tak Moi Państwo..i po zlocie.. było godnie.. czekają nas w tym roku jeszcze trzy imprezy.. otwarcie nowego Oddziału BTR Poznań,knajpy od 27.07.07 już motocyklowej-Rocker Pub Poznań ul.Szyperska.. Festyn z bezpiecznym Motocyklem..który chcemy zorganizować we Wrzesińskim Amfiteatrze (tam,gdzie zatrzymała się Parada) oraz Pożegnanie Lata-zakończenie sezonu 2007..terminy podamy w najbliższym czasie..
|
|
Góra |
|
|