podkoszulka
Caly zlot byl swietny, jeden z lepszych na jakich mialem okazje byc w tym roku.Wszystko super poza jednym :
Zal mi troche tych dziewczyn, ktore wziely udzial w konkursie miss mokrego podkoszulka.Dziewczyny sie staraly, a wygrala ta, ktora najgorzej tanczyla.Przeciez ona tylko stala,
ala sie woda, badz ja
ali.Finezji zadnej, ruchy to by moja babcia miala lepsze.Poza tym byla najebana i gadala od rzeczy wczesnej przez mikrofon.Jak sie pozniej dowiedzialem, to byla znajoma prowadzacego.I wszystko jasne.
Nie wiem czy ktos zauwazyl, ale najpierw jak tanczyly wszystkie to bylo o 1 wiecej dziewczyne niz pozniej.Wlasnie ta dziewczyna , ktora zrezygnowala zdala sobie sprawe co sie swieci.
Tak wiec najpierw ciezko bylo uzbierac dziewczyny, a pozniej takie cos.Ciekawe czy w przyszlym roku jakas dziewczyna sie skusi wiedzac ze rok temu wyniki byly niezalezne od wlozonego trudu na scenie przez dziewczyny.
Wynik miss mokrego byl ustawiony i to mnie wkurwilo, bo to naprawde wymaga sporej odwagi od dziewczyny, zeby pokazala cycki przed taka publika.Fakt ze w koszulce, ale mimo wszystko.Wynik mierzony oklaskami wcale nie byl najwiekszy przy 'gąsiorku'
Pozniej przechadzajac sie po zlocie slyszalem wiele opinii, ludzie rozmawiali i sie zastanawiali za co ta dziewczyna wygrala."Przeciez ona tam stala jak drut"- ktos powiedzial.
pozdro dla Mileny, ktora moim zdaniem tanczyla najlepiej oraz 2 dziewczyn,ktore rowniez nienajgorzej (razem).
EDIT (po jakims czasie)
dalej panowie, niech ktos cos napisze bo nie wierze ze tylko ja spoza klubowiczow bedacych na tym zlocie tu zagladam.Jak to wyglada z waszej strony.Jakie sa wasze odczucia w tej sprawie ?A moze to ja jestem jakims zboczonym odludkiem i cos sobie marudze, ze mi sie nie podoba ?juz 35 razy przeczytano mojego posta i nadal zadnej odpowiedzi..czy mam sobie to jakos przetlumaczyc ?