Autor |
Wiadomość |
pietro137
|
Temat postu: Miałeś wypadek komunikacyjny i jestes poszkodowanym. Wysłany: Poniedziałek 27 Październik 2008 20:42 |
|
Rejestracja: Poniedziałek 27 Październik 2008 20:21 Posty: 4 Miejscowość: Września
|
Witam wszystkich pracuje dla firmy Europejskie Centrum Odszkodowań ( www.euco.pl) która zajmuje sie dochodzeniem roszczeń dla poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych. Jeżeli miałeś jakikolwiek wypadek lub brałeś w nim udział i jesteś poszkodowanym skątaktuj sie z nami. Interesuja nas sprawy nawet 10 lat wstecz, dodam jeszcze tylko że jesteśmy liderem na rynku odszkodowań i uzyskujem najwyższe odszkodowania. Mój numer kontaktowy. 518-489-829.
Pozdrawiam Michał Wardak.
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 28 Październik 2008 08:05 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 08:30 Posty: 1237 Miejscowość: Września
|
Co prawda to Spam reklamowy ale może się przydać.
_________________ - - - - - Kizior - - - - - -
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
KYO
|
Temat postu: Re: Miałeś wypadek komunikacyjny i jestes poszkodowanym. Wysłany: Wtorek 28 Październik 2008 13:27 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Wtorek 16 Październik 2007 08:46 Posty: 233 Miejscowość: Września
|
|
Góra |
|
|
BANDIDOS
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 28 Październik 2008 23:19 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Czwartek 10 Listopad 2005 11:08 Posty: 243 Miejscowość: Września/Wielkopolska
|
Kizior to nie spam! Spotkałem się z panem Michałem i wszystko mi powiedział. Opowiem wam na najbliższym zebraniu.
A mając na uwadze, że na wypadki i urazy jesteśmy marażeni, dobrze mięć taki kontakt.
_________________ " Zobacz rozwiązanie, a nie problem ! "
|
|
Góra |
|
|
Romek
|
Temat postu: Wysłany: Środa 29 Październik 2008 09:06 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Poniedziałek 12 Grudzień 2005 19:36 Posty: 353 Miejscowość: Pyzdry
|
moj przyklad -zerwane wiazadla stawu skokowego [2 miesiace gipsu ] bez pomocy - dostalem 200 zl [kumpela za takie same obrazenia 2500] dlatego po tym zeszlorocznym incydencie gdy mnie poszukal gosciu z Votum to go wziolem [20 procent ] po miesiacu mialem komisje z ich ponaglenia i dostalem akonto na leczenie-teraz po 1,5 roku wystepuja o kolejna ZALICZKE akonto [a Votum cieszy sie zla slawa w pzu ]
_________________ MT Power
|
|
Góra |
|
|
BANDIDOS
|
Temat postu: Wysłany: Środa 29 Październik 2008 11:27 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Czwartek 10 Listopad 2005 11:08 Posty: 243 Miejscowość: Września/Wielkopolska
|
Masz Romek rację! Jak ktoś , a racze inna firma nie przydusi ubezpieczyciela to dostajesz grosze.
Bo ty, jako zwykły zjadacz chleba nie masz zielonego pojęcia co ci się należy i jak dochodzić swoich roszczeń.
Dlatego jak ma ktoś z tym kłopoty to proszę zgłosić się do mnie, a ja już póżniej pokieruje.
I najważniejsze!
Firma nie bierze pieniędzy z góry, jak to robią prawnicy, którzy potem klienta olewają, delikatnie mówiąc.
Firmie udzielasz pełnomocnictwa, a dopiero jak wywalczą dla ciebie odszkodowanie, pieniążki to dopiero biorą swoją prowizję. Lepiej im zapłacić i mieć jeszcze z tego przyzwitą kasę, niź by miała zostać u ubezpieczyciela. W końcu za coś płacimy...?!
_________________ " Zobacz rozwiązanie, a nie problem ! "
|
|
Góra |
|
|
haribo
|
Temat postu: Wysłany: Środa 29 Październik 2008 20:31 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Niedziela 08 Styczeń 2006 21:32 Posty: 1044 Miejscowość: Gutowo Wielkie
|
Rozni ludzie rozne opinie... Jak narazie to ja Votum nie polecam. Rok leczenia zakonczylem w czerwcu do tej pory musze wydzwaniac i prosic sie o to, zeby pani ktora prowadzi moja sprawe odezwala sie i powiedziala jak sie sprawy maja. Przez telefon wszystko ladnie pieknie obiecuje ze zadzwoni a w rzeczywistosci ja dzwonie po piec razy bo nie idzie jej zlapac w pracy.
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 30 Październik 2008 11:21 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
no i bądź tu mądrym.. "pisz wiersze"..
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
pietro137
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 30 Październik 2008 12:09 |
|
Rejestracja: Poniedziałek 27 Październik 2008 20:21 Posty: 4 Miejscowość: Września
|
Witam
niestety muszę sie zgodzić co do KYO, ponieważ nie wszystkie firmy są fer wobec poszkodowanych są różne "kruczki w umowach których zwykły "Kowalski" nie jest w stanie wyłapać. co do naszej firmy to niech pan kyo wejdzie na nasza strone www.euco.pl i zobach że posiadamy certyikat FAIR PLAY a takiego certyfikatu nie dostaje byle jaka fira.
A co do firmy Votum to sam wiem coś na ten temat:) ktos moze powiedziec ze konkurencja i ze wiadomo że nie powiemy dobrgo słowa. ja mogę powiedzieć tylko tyle że liczby mowią swoje a my jesteśmy na czele w rankingu takich firm i jak juz wcześniej wspominałem jesteśmy liderem w uzyskiwaniu jak najwyzszych odszkodowań.mam tylko nadzieję że uda mi sie zorganizowac spotkanie w waszym klubie i wtedy bedziemy mogli sobie porozmawiać.
Pozdrawiam michał
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 30 Październik 2008 13:58 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
Zapraszamy więc 9 listopada do Aqq'u na godz.20.00.
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
TRĄBA
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 03 Listopad 2008 08:17 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 04 Listopad 2005 19:54 Posty: 2041 Miejscowość: Września
|
FAIR PLAY hehehhe dobre . ja nie mam nic przeciwko pomocy innym w dobrym tego słowa znaczeniu ale w wyborze kierował bym sie raczej opiniami znajomych wcześniej korzystających a nie powyżej wspomnianą plakietką ponieważ akurat znam procedurę uzyskania takowego zaszczytu
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 03 Listopad 2008 09:49 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
z tą datą naszego spotkania to jednak 16.11.08 g.20.00 Aqq'u jakby co.. wkradła się pomyłka..
|
|
Góra |
|
|
pietro137
|
Temat postu: Wysłany: Środa 05 Listopad 2008 22:11 |
|
|
jeżeli to spotkanie jest 16 to myśle że uda mi sie pojawić na waszym zebraniu.
|
|
Góra |
|
|
pietro137
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 18 Listopad 2008 18:53 |
|
|
Witam
Jak obiecałem oto spis dokumentow jakie sa niezbędne przy obrażeniach ciała do zgłoszenia szkody.
Dokumenty niezbędne przy obrażeniach ciała do zgłoszenia szkody:
• dokumentacja medyczna dotycząca przebiegu leczenia po wypadku do chwili obecnej z wszystkich placówek medycznych oraz w przyszłych miesiącach leczenia, rehabilitacji w przychodniach, poradniach, od lekarzy prywatnych, lekarza rodzinnego – kserokopie całej historii choroby z tych placówek, zaświadczenia lekarskie, zwolnienia chorobowe, karty badań, karty informacyjne leczenia szpitalnego, skierowania, jak również zaświadczeń czy leczenie zostało zakończone (ew. podanie przewidywanego terminu zakończenia leczenia)
• oryginały rachunków, faktur za zakup leków, koszty rehabilitacji, koszty pobytu w szpitalu, dojazdy na wizyty kontrolne – tylko na podstawie oryginalnej dokumentacji możliwy będzie zwrot poniesionych kosztów. Odnośnie kosztów ewentualnego dojazdu samochodem do placówek medycznych - pisemne oświadczenia, jakim samochodem jeżdżono, marka, nr rej., dokładne daty przejazdów pokrywające się z dokumentacją z wizyt lekarskich, odległość w kilometrach w obie strony, miejsce docelowe i cel przyjazdu oraz kserokopia dowodu rejestracyjnego samochodu, którym odbywały się przejazdy
• odnośnie ewentualnej utraty zarobków – kopie zwolnień lekarskich, kserokopia umowy o pracę oraz zaświadczenie od pracodawcy o uzyskiwanym wynagrodzeniu netto i brutto za okres 3 mies. przed wypadkiem (z podziałem na poszczególne miesiące), w trakcie przebywania na zwolnieniu chorobowym i po jego zakończeniu. Odnośnie utraconych premii, zaświadczenie od pracodawcy potwierdzające w jakiej wysokości poszkodowany utracił premię i za co ona była (+ informacja czy wynika ona z umowy lub regulaminu firmowego)
• zdjęcia blizn (nie zasinień bezpośrednio po wypadku, tylko blizn, które będą trwałym następstwem)
• w celu wyegzekwowania renty uzupełniającej (z tyt. niezdolności do pracy) - orzeczenie z ZUS o niezdolności do pracy + decyzja z ZUS dotycząca przyznania renty z tytułu niezdolności do pracy + dokumenty potwierdzające dochody przed wypadkiem
• w celu wyegzekwowania renty z tytułu zwiększonych potrzeb – oryginalne faktury związane z zakupem leków, środków opatrunkowych, rehabilitacją, dojazdami do lekarzy, specjalistyczną dietą, opieką osoby trzeciej + sporządzona specyfikacja miesięczna wraz z zaświadczeniem lekarskim (opinią ) wskazującym zakres zwiększonych potrzeb i prawdopodobny czas w jakich będą występowały
• w przypadku małoletniego poszkodowanego – akt urodzenia
• w celu wyegzekwowania odszkodowania za zniszczone rzeczy – rachunki za zakup lub szczegółowa specyfikacja zniszczonych rzeczy – koszt zakupu, okres użytkowania, marka, zdjęcia zniszczonych rzeczy bądź koszt naprawy (odzież, okulary, laptop, telefon, aparat fotograficzny)
Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
|