Rejestracja: Piątek 04 Listopad 2005 19:54 Posty: 2041 Miejscowość: Września
Wstępnie na 05.03.2009 w LEIPZIG w Niemczech planowany jest koncert AC DC bilety co prawda jeszcze nie dostępne ale byłby ktoś chętny 460km trochę jest ale... taka okazja może się już nie zdarzyć
Rejestracja: Poniedziałek 15 Maj 2006 20:22 Posty: 497 Miejscowość: Września
z checią bym sie przejechał zwłaszcza ze to podobno ostatnia trasa AC/DC pozostaje tylko kwestia finansowa - bilety na koncert w pradze (na allegro) kosztuja 580 zł + przejazd
_________________ Ilość asfaltu na polskich drogach jest jak zawartość mięsa w parówce.
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
Rejestracja: Piątek 04 Listopad 2005 19:54 Posty: 2041 Miejscowość: Września
Mi jak się bilety uda kupić do Lipzka pojadę, Praga co prawda urokliwa jednakże droga o wiele bardziej czasochłonna do długich automobilowych wojaży wole jednak Autobane
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum