_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
Szukam reklamy, której urywek wdziałem na EUROSPORT. Dotyczyła motocykla (najprawdopodobniej Suzuki).
Wszystko działo się w jakimś biurze. Pracownicy przyjmowali na swych krzesłach i przy biurkach motocyklowe pozycje itp. Ogólnie ogień i chciałem sobie ją jeszcze obejrzeć ale coś na necie znaleźć nie mogę. Hilfe
jak się dobrze człek ubierze.. to i zima nie straszna.. tylko to już nie ta frajda.. opony twarde..
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 6 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum