Rejestracja: Środa 25 Styczeń 2006 11:19 Posty: 819 Miejscowość: Września
Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy jak wszyscy wiedzą odbędzie się 11.01.2009r. W naszym mieście i okolicach wolontariusze będą zbierali pieniądze do puszek od godziny 10.00 a nawet wcześniej. W tym roku części artystyczne zostały rozdzielone na dwie grupy - spokojną i rockową Spokojna odbędzie się w WOK-u i zacznie się około godziny 16:00 do około 18:00 Rockowa odbędzie się w AQQ i zacznie około 18:00 do ??? W obydwóch miejscach odbędą się licytacje różnych cennych przedmiotów i gadżetów Jeżeli posiada ktoś i chce przeznaczyć na tak szczytny cel jakiś nietypowy, pamiątkowy, lub użyteczny przedmiot może go dostarczyć do Domu Kultury - WOK lub zadzwonić do mnie 691 750 009 , a ja odbiorę osobiście w umówionym miejscu. Prosimy wszystkich o hojne datki do puszek wolontariuszy i zapraszamy do udziału w licytacjach i zabawie
_________________ wiatr we włosach, to jest to !!!
Rejestracja: Sobota 10 Marzec 2007 18:31 Posty: 54 Miejscowość: września
Witaj Blondi. Wiesz może czy są chętni na paradę,z okazji Wielkiej Orkiestry Świątecznej pomocy???? .Pozdrawiam i myślę że mimo pogody znajdą się osoby o gorącej krwi z dodatkiem benzyny...free rider`
_________________ Człowiek jest bogaty, gdy ktoś namaluje historię jego czynów.
Gdyby ktoś chciał się przejechać jutro do Gniezna aby wesprzeć naszą akcję z WOŚP, to ruszamy ze Stacji Wąskotorówki o 11.00. Mama nadzieję, że pogoda dopisze.. Pozdr!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum