Autor |
Wiadomość |
born1
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 20 Grudzień 2008 19:22 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
Nie lubię formy "pan".. taki stary nie jestem.. no chyba,że z racji Twego wieku.. o Dżemie myśleliśmy już przed pierwszym zlotem.. a co do anonimowości to nie chodziło o podawanie nazwisk i adresów a po prostu o parę słów od siebie.. choćby imię.. miejscowość.. aby stworzyć wirtualny portret.. ale to już historia.. jak to mówią "po ptokach".. ps.co do Naszego zlotu.. chciałbym kiedyś na "taki" pojechać i się bawić jak wszyscy pozostali uczestnicy.. Zaczynamy zawsze w poniedziałek i kończymy we wtorek tydzień później (trochę pracy wymaga przygotowanie i dogodzenie wszystkim).
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
FEDRUS
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 21 Grudzień 2008 00:55 |
|
Rejestracja: Piątek 16 Listopad 2007 19:46 Posty: 13 Miejscowość: Czarna bandera
|
To jest cennik artystów niestety tylko orientacyjny bo z przed 3 lat, ale widać że nie wszyscy są drodzy.
Do ściągnięcia pod tym linkiem
http://rapidshare.com/files/48984380/artysci.rar
_________________ DZIŚ JESTEŚMY TYMI LUDŹMI- PRZED KTÓRYMI OSTRZEGALI NAS RODZICE !!!!
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 25 Styczeń 2009 19:59 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
Dzięki w imieniu wszystkich.. do zobaczenia w czerwcu.. albo na imprezie 21 lutego z okazji piętnastolecia.. pozdr Marek.
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
Kapka
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 27 Styczeń 2009 20:40 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Niedziela 07 Wrzesień 2008 13:03 Posty: 32 Miejscowość: Nekla
|
Witam!!
Znany jest już termin zlotu 2009??
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Środa 28 Styczeń 2009 08:56 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 08:30 Posty: 1237 Miejscowość: Września
|
Termin zlotu to 26-28.06.2009
Cytuj: Российская хорошая машина M-72
Podoba mi się ten podpis, jednak nauka rosyjskiego nie poszła w las.
_________________ - - - - - Kizior - - - - - -
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
Kapka
|
Temat postu: Wysłany: Środa 28 Styczeń 2009 19:49 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Niedziela 07 Wrzesień 2008 13:03 Posty: 32 Miejscowość: Nekla
|
Dzięki
|
|
Góra |
|
|
Fidel
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 29 Styczeń 2009 22:54 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Środa 29 Październik 2008 19:33 Posty: 83 Miejscowość: Gniezno
|
Jakbyście szukali jakiegoś zespołu, który miałby zagrać na zlocie to moge polecić wam BACKWARD EVOLUTION.
Chłopaki są z Gniezna i okolic i grają głównie covery znanych zespołów. Z każdym występem są coraz lepsi (można zobaczyć na youtubie).
Co do kasy to podejrzewam, że będzie to jakaś symboliczna zapłata.
Gdyby co to niech ktoś odpowiedzialny za zlot napisze mi wiadomość na PW.
|
|
Góra |
|
|
Sylwia
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 30 Styczeń 2009 16:31 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Niedziela 27 Styczeń 2008 14:15 Posty: 85 Miejscowość: Gniezno
|
obejrzałam na youtube i stwierdzam, ze nawet dwóch gości znam (Gibona i Pawła)
Ostatnio edytowany przez Sylwia, Piątek 30 Styczeń 2009 22:06, edytowano w sumie 1 raz
|
|
Góra |
|
|
Fidel
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 30 Styczeń 2009 20:09 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Środa 29 Październik 2008 19:33 Posty: 83 Miejscowość: Gniezno
|
|
Góra |
|
|
Xeleven
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 05 Luty 2009 14:45 |
|
|
Witam Wszystkich zlotowiczy którzy byli i bedą we Wrzesni !
Zlot w 2008 był zajebisty, kapela 4 szmery najlepsza ale jedna akcja ktora mi sie nie podobała to na bramie! a dokładnie to wczasie kiedy zameldowalismy sie na bramie kupilismy wlotki wszystko pieknie do czasu kiedy jeden z członków Born To Ride kazał nam zdjąc kamizelki na których mielismy logo naszego zrzeszenia!!! dlaczego ? stwierdzenie było takie: Nie jestescie klubem MC !!
czy wiara spoza MC jest inna i nie moze miec swoich naszywek na tym zlocie ? czy w tym roku tez tak bedzie?
_________________ Motur lubi jeździć na zloty
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 05 Luty 2009 14:53 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Witamy!
Nie znam szczegółów tej sytuacji i nie wiem czy dokładnie takie słowa padły.. jeśli wszystko jest zgodne z zasadami i ustaleniami Kongresu Klubów MC to jak najbardziej.. a na Kongres serdecznie zapraszam w celu rozwiania wszelakich niejasności.. najbliższy już w kwietniu.. szczegóły na priv lub tel.. pozdr Marek
|
|
Góra |
|
|
Xeleven
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 05 Luty 2009 17:33 |
|
|
no to zostaje mi poczekac nad odpowiedzią ale dziwnie to wygląda jak tak było a odpowiedz: "niewiem"
zaznacze jeszcze ze z takim czyms spotkalismy sie tylko we wrzesni! w krotoszynie w łagowie czy lubniewicach tak nie było
|
|
Góra |
|
|
TRĄBA
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 05 Luty 2009 19:43 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 04 Listopad 2005 19:54 Posty: 2041 Miejscowość: Września
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 05 Luty 2009 23:40 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Proszę uważnie przeczytać moją wypowiedź.. napisałem, że: "..Nie znam szczegółów tej sytuacji i nie wiem czy dokładnie takie słowa padły..", nie napisałem, że nie znam odpowiedzi, gdyż ją podałem.. po prostu respektujemy postanowienia Kongresu.. pozdr M. ps. a mogę wiedzieć z kim koresponduję?
|
|
Góra |
|
|
Xeleven
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 06 Luty 2009 09:00 |
|
|
Witam
Pewnie ze tak jestem z Grodziska i jeździmy w paczce z Opalenicą gdzie jesteśmy sympatykami pierwszego motocykla wyprodukowanego w Polsce LECH.
Do Szefa ochrony kamizelki z nadrukiem : 1929 OPALENICA
LECH
Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
|