Autor |
Wiadomość |
born1
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 27 Luty 2009 08:56 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
dokładnie.. mydło pomaga ale nie na długo.. wilgoć robi swoje.. chyba,że będziesz je woził z sobą.. i co postój smarowanie..
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
Jachu
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 28 Luty 2009 11:54 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Sobota 31 Styczeń 2009 17:28 Posty: 179 Miejscowość: KACZANOWO
|
Mieszkajac w deszczowej irlandii z doswiadczenia wiem mydlo, plucie pomaga ale nie na dlugo wyprubowalem wiele rodzajow anti-fogów i wszelkiego rodzaju folie, filmy naklejane nie sa za dobre na dluzsza mete pogarszaja widocznosc w nocy i po 3 miesiacach jest do wyrzucenia, ale znalazlem z tej samej firy bardzo dobra nakladke na rzepy wklada sie ja do kasku i okrywa nos i usta przez co wydychasz wszystko pod kask najlepsze co mialem nazywa sie po ANGLICKU Foggy anti foog breath guard. Pozdr.
_________________ Jachu STREET FIGHTER....
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 28 Luty 2009 16:42 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 08:30 Posty: 1237 Miejscowość: Września
|
Co do foli naklejanej to się nie zgadzam, że po 3 miesiącach jest do wyrzucenia. Ja użytkuję swoją już 2 lata, spisuje się świetnie, nic nie paruje, nie odkleja się, trzeba tylko kupić jakąś firmową. Należy zachować odpowiednią czystość przy naklejaniu i jest super.
_________________ - - - - - Kizior - - - - - -
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
Jachu
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 02 Marzec 2009 01:38 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
|
Spoko Kizior, ale sprawdzilem to w ekstremalnych warunkach, śmigam 12 miesiecy w roku dzien w dzien do roboty a leje tu niemilosiernie przypomina to surffing czasami Pozdr. i do zobaczenia juz tylko 2 tyg. i jestem na ojczyżnie
|
|
Góra |
|
|
Driv3R
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 20 Marzec 2009 14:37 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Niedziela 08 Luty 2009 14:17 Posty: 67 Miejscowość: Wrzesnia
|
Szybkie pytanko da sie jakoś opalić motura bez kluczyka... jakos po kablach albo co... ???
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 20 Marzec 2009 16:20 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Środa 09 Listopad 2005 20:00 Posty: 999 Miejscowość: Września
|
... a czyj motocykl chcesz odpalić i ile będzie na to czasu ???
_________________ FLHT
|
|
Góra |
|
|
ka3
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 20 Marzec 2009 16:33 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Poniedziałek 15 Maj 2006 20:22 Posty: 497 Miejscowość: Września
|
Zdecydowanie lepiej podjechac busem bo z rególy trzeba najpierw złamać blokade
_________________ Ilość asfaltu na polskich drogach jest jak zawartość mięsa w parówce.
|
|
Góra |
|
|
Driv3R
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 20 Marzec 2009 17:24 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
|
Czasu pod dostatkiem, motor niestety mój bo miałej jeden kluczyk i qrwa gdzieś go przejebałem , a blokady juz nie ma albo jakimś cudem jej ktoś nie wyprodukował,
|
|
Góra |
|
|
ka3
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 20 Marzec 2009 18:05 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Poniedziałek 15 Maj 2006 20:22 Posty: 497 Miejscowość: Września
|
Chyba jest możliwość dorobienia kluczyka z kodu VIN jeżeli sie nie myle, musiałbyś zadzwonic do serwisu kawaski i na 100% potrzebne jest oświadczenie z policji że motocykl nie jest kradziony.
_________________ Ilość asfaltu na polskich drogach jest jak zawartość mięsa w parówce.
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 21 Marzec 2009 16:46 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
raczej dowód rejestracyjny i osobisty..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
Driv3R
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 21 Marzec 2009 19:04 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
|
pokombinowałem juz tyle ze zwarłem dwa przewody przy stacyjce i juz kręci licznik sie obudził , ale...czegoś jeszcze brakuje bo niechce zachwycić...
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 22 Marzec 2009 13:31 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
tak czy owak kluczyk jest niezbędny.. niepotrzebne kombinacje z tymi kablami.. a może masz immobiliser w kluczyku i dlatego nie odpala..
|
|
Góra |
|
|
Jachu
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 27 Marzec 2009 10:50 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
|
Da rade ale nie mozesz miec imobilajzera.
|
|
Góra |
|
|
Driv3R
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 27 Marzec 2009 14:49 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
|
Czyli jak bo sezon niebawem w pełni a ja chce to zrobic po najniższej lini oporu...
|
|
Góra |
|
|
Jachu
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 27 Marzec 2009 15:17 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
|
Jaki to motocykl ??? jezeli ma wokol stacyjki cos w rodzaju "koronki" jest to antena od imobilajzera w takim ukladzie nie jest latwo tylko suzuki da rade odpalic bez kodowanego klucza, ale reszta, ciezko pozostaje tylko firmowy serwis i przekodowanie nowego klucza albo jest gosciu w warszawie co sie tym zajmuje sprawdzony ale nie jest tani okolo 400 zl za rozkodowanie modulu zaplonowego, jak nie ma imobilajzera to kable od stacyjki i w droge.
|
|
Góra |
|
|