Autor |
Wiadomość |
ka3
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 24 Luty 2009 23:36 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Poniedziałek 15 Maj 2006 20:22 Posty: 497 Miejscowość: Września
|
chodzi o to że w nie kazdym motórze sie da włożyć przegrode bo żeby to zrobić smok musi być w tej samej płaszczyźnie co miska, słyszałem że w kawasaki trzeba coś zrbic z odmą. Kiedyś na jakimś tam forum znalazłem że trzeba coś zrobic z weżykiem co idzie ze skrzyni biegów do filtra powietrza ale zabardzo co to nie wiem bo to była francuska strona. Najwyżej doleje liter oliwy wiecej i zobaczymy czy coś wywali czy nie a jak mnie wena najdzie to może i smok obruce
_________________ Ilość asfaltu na polskich drogach jest jak zawartość mięsa w parówce.
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Środa 25 Luty 2009 09:58 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
odpowietrzanie musi zostać.. w przeciwnym wypadku będzie wypychać olej przez pierścienie i uszczelniacze.. no i silnik będzie miał dodatkowy opór do pokonania w skrzyni korbowej (tłok cofając się spręża gazy)..
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 03 Marzec 2009 13:02 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
trochę prawdy o olejach "Sonda" z 1983roku.. a przy okazji o sprawdzaniu zużycia silników.. http://www.ceramizer.pl/content/view/37/74/ ps.pamiętacie tych dwóch gości..? Kamiński i..?
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 03 Marzec 2009 14:23 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 08:30 Posty: 1237 Miejscowość: Września
|
Kamiński i Kurek - Sonda, to były dopiero programy. Discovery Science się chowa.
_________________ - - - - - Kizior - - - - - -
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 26 Marzec 2009 12:54 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 26 Marzec 2009 13:03 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
a właśnie w Larsonie znalazłem taniej.. http://www.sklep1.larsson.pl/Parts.aspx ... iew=Expand zobacz: środki czyszczące do filtrów powietrza.. i tutaj kupię.. sobie również bo też mi się kończy..
|
|
Góra |
|
|
haribo
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 26 Marzec 2009 14:13 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Niedziela 08 Styczeń 2006 21:32 Posty: 1044 Miejscowość: Gutowo Wielkie
|
Z tego co pamiętam jak brałem u Sławka na Kościuszki miał w tej samej cenie albo taniej...
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 26 Marzec 2009 16:09 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
dobrze wiedzieć..
|
|
Góra |
|
|
BeatStreet
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 26 Marzec 2009 21:09 |
|
MEMBER GNIEZNO |
|
|
Rejestracja: Poniedziałek 14 Styczeń 2008 11:28 Posty: 487 Miejscowość: gniezno
|
mam pytanko. wie ktos moze czy i ewentualnie gdzie znajduje sie jakas firma badz warsztat, albo ktokolwiek kto zaciska koncowki na przewody hamulcowe? potrzebuje tego dosyc pilnie zeby skonczyc moto do wyjazdu na kongres. z gory wielkie dzieki
_________________ BORN TO RIDE FOREVER FOREVER BORN TO RIDE
Zycie czlowieka ma kolor jego wyobrazni
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 27 Marzec 2009 09:33 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
w Harleyu na Michała..
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 31 Marzec 2009 10:23 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
a tu takie małe przypomnienie.. obiecałem Hirkowi.. 1000KM.. http://www.vtg.pl/kot.php
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Środa 03 Czerwiec 2009 10:31 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 07 Czerwiec 2009 13:08 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
|
|
Góra |
|
|
ka3
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 07 Czerwiec 2009 16:56 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Poniedziałek 15 Maj 2006 20:22 Posty: 497 Miejscowość: Września
|
_________________ Ilość asfaltu na polskich drogach jest jak zawartość mięsa w parówce.
|
|
Góra |
|
|
haribo
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 07 Czerwiec 2009 17:06 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Niedziela 08 Styczeń 2006 21:32 Posty: 1044 Miejscowość: Gutowo Wielkie
|
No nieźle, ale czy klatka nie jest za mocno schowana wzgledem chlodnicy?
|
|
Góra |
|
|