Autor |
Wiadomość |
S'Sayan
|
Temat postu: Koszulki Wysłany: Czwartek 19 Styczeń 2012 17:04 |
|
Rejestracja: Czwartek 19 Styczeń 2012 16:47 Posty: 6 Miejscowość: Września
|
Siemka. Rozmawiałem z klubowiczem podczas WOŚP w sprawie koszulek. Z kim? - nie wiem, nie znam. Chodzi o jakieś fajne koszulki Born To Ride abyśmy mogli się podzielić wśród 5 kumpli, którzy wraz ze mną jeżdżą skuterkami i jeździli tak samo ubrani na jakieś ciekawe zlociki itp.
Jak już wspomniałem rozmawiałem "z kimś" i odesłał mnie tutaj i myślę, że otrzymam jakieś odpowiedzi.
Co do kosztów to najlepiej aby one nie były wysokie ponieważ jak to w grupie nie każdy się zgodzi na wyższe sumy.
Z góry dzięki. Pozdrawiam.
|
|
Góra |
|
|
TRĄBA
|
Temat postu: Re: Koszulki Wysłany: Czwartek 19 Styczeń 2012 18:50 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 04 Listopad 2005 19:54 Posty: 2041 Miejscowość: Września
|
koszulki dostępne 15 zł sztuka podaj rozmiarów-kę mogą być do odbioru 29 stycznia niedziela po 19 w AQQ, lub w innym dogadanym terminie
|
|
Góra |
|
|
S'Sayan
|
Temat postu: Re: Koszulki Wysłany: Czwartek 19 Styczeń 2012 20:14 |
|
|
Cytuj: mogą być do odbioru 29 stycznia niedziela po 19 w AQQ, Nie da rady wcześniej? (chodzi o godzinę) Cena do małej negocjacji?
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Re: Koszulki Wysłany: Piątek 20 Styczeń 2012 00:15 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
Proponuję, aby ten temat (zakup koszulek), godzina odbioru, itd, itp.. ze względu na Twój wiek zrealizowali Rodzice...
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
S'Sayan
|
Temat postu: Re: Koszulki Wysłany: Piątek 20 Styczeń 2012 16:47 |
|
|
Cytuj: Proponuję, aby ten temat (zakup koszulek), godzina odbioru, itd, itp.. ze względu na Twój wiek zrealizowali Rodzice... Bez przesady. Dam rade ;d nie martw się.
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Re: Koszulki Wysłany: Piątek 20 Styczeń 2012 17:10 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
Zawsze martwię się o niepełnoletnich, którzy zaczynają kręcić się przy Klubie... A na przyszłość.. przemyśl zawsze co piszesz...
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
S'Sayan
|
Temat postu: Re: Koszulki Wysłany: Środa 25 Styczeń 2012 20:11 |
|
|
Sory, że nie odpisywałem ale miałem problemy z internetem.
Doszedłem do wniosku, że najlepiej by było te koszuleczki odebrać jak będzie ładniejsza pogoda i zaczniemy jeździć.
Będzie taka możliwość?
Sorki za problemy. Pozdrawiam.
|
|
Góra |
|
|