Autor |
Wiadomość |
born1
|
Temat postu: Wiosna przyszła!!! Wysłany: Czwartek 07 Grudzień 2006 09:43 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
Wiosna przyszła..hi hi..dobrze że sezon u mnie kończy się dopiero ostatniego grudnia..a zaczyna w styczniu..bo bym poczuł się zaskoczony.. a tak.. śmigam.. śmigam.. a jak tam u Was? pozdrawiam..
|
|
Góra |
|
|
grzesiuk2
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 07 Grudzień 2006 11:33 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Piątek 02 Czerwiec 2006 09:04 Posty: 81 Miejscowość: Września
|
Witam.Ja jeszcze grata nie zazimowalem jeszcze czasami w weekend smigam,dopuki śnieg nie spadnie i temperatura poniżej zera to nie jest tak zle, tylko sie trzeba dobrze ubrac .Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
|
KACPER
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 07 Grudzień 2006 11:55 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 09 Grudzień 2005 15:39 Posty: 873 Miejscowość: Września
|
_________________ Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 07 Grudzień 2006 12:10 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
tak.. nie ma złej pogody..tylko źle ubrani motocykliści jak to mówią.. szkoda,że u nas nie ma przez cały rok 20st. w cieniu..hm.. nie obraził bym się.. słonko świeci..a ja w pracy..ale co tam..wieczorkiem się śmignę.. tak jak wczoraj zresztą..
|
|
Góra |
|
|
Andzia
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 07 Grudzień 2006 12:42 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 21 Luty 2006 00:00 Posty: 301 Miejscowość: Wrocław
|
Oj we Wrocku też jest bardzo ładna pogoda i nawet cieplutko Dzisiaj jak nigdy we Wrocku widziałam pare gratów Chciałabym sobie pojeździć z miśkiem no ale... siła wyższa niestety
Mam nadzieje że jak przyjade treraz do Pałaszka to będzie ładna pogoda i se gdzieś śmigniemy
Cóż trzeba zbierać kaske na prawko Pozdrowionka
_________________ NIUNIA; ランキング表
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 07 Grudzień 2006 13:24 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
proszę proszę..Amazonki nam rosną..fajnie..pozdr..
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 07 Grudzień 2006 15:40 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 23:50 Posty: 1209 Miejscowość: z Wrześni
|
No a ja właśnie wróciłem z rajderki małej
Pykło 100km
Oczywiście jak to u mnie - nie obyło się bez jaj...wjeżdżam na autostrade w Słupcy, zaczynam się rozpędzać, a tam nagle...spadek mocy :(
Myślałem, że akusia szlag trafił, ale okazało się, że trzeba na rezerwę przełączyć...
było zajebiście
_________________ Kiedy siedzę na Zephyrze, totalny czuje luz...
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 07 Grudzień 2006 16:01 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
proszę..proszę..nic tylko brać przykład..słonko dziś dawało..ja jeszcze ze trzy godzinki i też się śmignę..
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 07 Grudzień 2006 18:06 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
|
Ja zawsze staram się pojeździć, kiedy tylko mam czas i sianko na wachę Jedynym wyjątkiem są mokre drogi - wtedy nie wyjeżdżam
Ogólnie luzik. Oby cała zima była jak dzisiaj - 12 stopni i słonko. Cud, miód, malina
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 08 Grudzień 2006 09:23 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
nie ma się co bać mokrych asfaltów.. na mokrej nawierzchni można lepiej wyczuć grata..trzeba poćwiczyć manewry..hamowanie..ostre przyspieszanie..wtedy też sam stwierdzisz jakie oponki są najlepsze..no a jak deszcz Cię złapie w drodze to co?zwolnisz do czterdziestu? Zycie jest krótkie..i podobno zaczyna się po czterdziestce..hi hi..zobaczymy jak to będzie..?! trening czyni mistrza..ubiór..ubiór..i można śmigać.. przyznam szczerze że w tym sezonie..nie miałem dnia przerwy..
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 08 Grudzień 2006 16:52 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
|
Nie no...nie boje sie jeździć n a mokrym
Zawsze mam takie szczęście, że jak wracam z Wrocka to spotka mnie deszcz Poprostu miałem na myśli to, że jak zimą jest mokro to wszystka ta woda zawierająca sól leci na grata i takie fajne "gwiazdki" robią się na aluminium, a inne metalowe części rdzewieją - tylko tego się "boję" mam nauczkę z zeszłego roku - rajderka prawie, że na śniegu, nie miałem jeszcze stroju (zmarzłem z lekka i nie wyczyściłem od razu grata) potem wyglądał, jak wyglądał
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 09 Grudzień 2006 01:46 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Środa 09 Listopad 2005 20:00 Posty: 999 Miejscowość: Września
|
Znacznie za wcześnie odstawiłem grata
ale kto by się spodziewał gwiazdki w maju a raczej maja na gwiazdkę
_________________ FLHT
Ostatnio edytowany przez maciek-zz, Niedziela 14 Styczeń 2007 12:52, edytowano w sumie 1 raz
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 12 Grudzień 2006 12:59 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
szczerze to wolę ostrą zimę niż takie tam ble ble z chmur.. ostra zima..gorące lato.. a jak widzę te szare niebo to..nic tylko brak jeszcze deszczu ze śniegiem..
|
|
Góra |
|
|
Kodi
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 12 Grudzień 2006 15:27 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
born1 napisał(a): szczerze to wolę ostrą zimę niż takie tam ble ble z chmur.. ostra zima..gorące lato.. a jak widzę te szare niebo to..nic tylko brak jeszcze deszczu ze śniegiem..
..przydało by Ci się parę dni przerwy haha.
_________________ " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " .
The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky.
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 12 Grudzień 2006 15:40 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Tak..ale wtedy pojechałbym gdzieś do ciepłych krajów..hi hi..gratem oczywiście.. a propos..napisz nam ile to kaemów do Ciebie hm?
|
|
Góra |
|
|