Autor |
Wiadomość |
born1
|
Temat postu: KONCERT DLA BARTKA 3marca 2007 AQQ'u g.20.00 Wysłany: Sobota 24 Luty 2007 19:14 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
ZAPRASZAMY!!! W sobotę 3 marca o godz.20.00 w pubie AQQ'u we Wrześni przy ul.Warszawskiej odbędzie się koncert trzech kapel: MASTY PANTS, DŻUMA oraz PRESENCE OF MIND, wstęp 4zł, dochód z imprezy przeznaczony zostanie na leczenie Bartka, impreza organizowana przy współudziale Artura-Szarego AQQ'u MUSIC PUB oraz BORN TO RIDE WRZEŚNIA..
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 04 Marzec 2007 04:41 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
Impreza była MEGA!!! nic dodać..nic ująć..pozdrawiam wszystkich..dzięki..M.
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 04 Marzec 2007 14:31 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 23:50 Posty: 1209 Miejscowość: z Wrześni
|
Było zajebiście! Takich tłumów w AQQ to jeszcze nie widziałem. Podobała mi się hojność w dawaniu pieniędzy na leczenie Bartka!
Może później załączę zdjęcia do galerii
_________________ Kiedy siedzę na Zephyrze, totalny czuje luz...
|
|
Góra |
|
|
smokol
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 05 Marzec 2007 03:50 |
|
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 16:04 Posty: 3 Miejscowość: Września
|
Ooo ... udało mi sie zalogować Czytam Wasze posty i żal ściska dupsko, że nie mogłem sie przykulać do Was w sobotę na koncert w AQQ :( Ale miło było posłuchać Wasz wszystkich przez sitko w komórze, a potem wysłuchać jak tam było od naocznych świadków. Cóż więcej napisać ... żadne słowa tego nie oddadzą ! Do zobaczyska na najbliższej zbiórce na Shellu na którą będę się mógł już stawić lub na najbliższym "przezesowym" ognisku ! Dziękuję za wszystko tym wszystkim których znam od dawna, jak również tym których dopiero poznam ! Jak mnie londyńskie doktory doprowadzą do używalności to obiecuję duże ognicho u siebie. Raz jeszcze dzięki za wszystko ... Bartek smokol
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 05 Marzec 2007 05:26 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Obowiązkowo! Ognisko..i takie tam..nocne Polaków rozmowy..jest o czym opowiadać..wracaj zdrów! pozdrawiam M.
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 05 Marzec 2007 06:12 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 23:50 Posty: 1209 Miejscowość: z Wrześni
|
Koniecznie wracaj do zdrowia! Ja jestem z tych, którzy Cię jeszcze nie znają, a bardzo chcieliby poznać!
_________________ Kiedy siedzę na Zephyrze, totalny czuje luz...
|
|
Góra |
|
|
paula
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 05 Marzec 2007 17:15 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 16:51 Posty: 154 Miejscowość: Września
|
Duuuuzzziiooo zdrówka Bartek Zapewne mnie juz nie pamietasz,ale bylismy kiedys sasiadami(malutka wtedy byłam ) Gorące pozdrowionka i zdrowiej szybko
_________________ Niunia ...::::(SUZUKI RF 600r )::::... ;)
|
|
Góra |
|
|
smokol
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 20 Marzec 2007 02:07 |
|
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 16:04 Posty: 3 Miejscowość: Września
|
No i jeszcze raz ja ... na krótko przed wylotem lub jak kto woli "odlotem" do Londynu. Kilka godzin temu wpadł do mnie el Prezesso BTR - znany nam wszystkim: niezniszczalny i nigdy nie zamarzający nawet przy -15C "emdżi"* (*MG: czyli Maras G.) Marek przywiózł mi płytkę CD z uwiecznionym zapisem koncertu w AQQ. Mogłem przez kilkanaście minut poczuć się jakbym był tam razem z Wami. Moglem zobaczyć ilu luda przydreptało w ten wieczór by podnieść mnie na duchu i nie tylko ... Pisząc "nie tylko" mam na myśli kasiorę, którą zebraliście w tym dniu aby ratować moje "dupsko". Parę dni temu dostałem bankowy wyciąg z konta hospicjum, które poprzez swoje bankowe subkonto zbiera finanse na moje leczenie (...) Dzięki !!!
Dziękuję raz jeszcze wszystkim, którzy uczestniczyli w zorganizowaniu tego koncertu, "Szaremu" oraz tym wszystkim którzy przyszli tego wieczoru by skutecznie i wielokrotnie opróżnić kasę biletową czy wylicytować klubowe koszulki BTR.
Mam teraz dość duży dług do spłacenia wobec Was wszystkich, wiec niech mnie te londyńskie doktory nareperują czemprendzej i w takim razie do zobaczyska ... Dzieki ! Bartas smokol SMOCZYŃSKI
|
|
Góra |
|
|
TRĄBA
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 20 Marzec 2007 09:38 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 04 Listopad 2005 19:54 Posty: 2041 Miejscowość: Września
|
Jestem pewien że wyregulują ci ten rozrząd jak się patrzy, w końcu historie motocyklową mają wielką to i w naprawianiu motocyklistów na pewno też
Pozdrowienia senior Gonzales
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 20 Marzec 2007 14:13 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Będzie tak bez dwóch zdań.. i pamiętaj, że 23 czerwca... chcę Cię widzieć na paradzie..
|
|
Góra |
|
|