Autor |
Wiadomość |
TRĄBA
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 10 Maj 2007 07:18 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 04 Listopad 2005 19:54 Posty: 2041 Miejscowość: Września
|
Widze że kolega się tu podniecił, i rozpędził sie w ocenianiu naszej działalności znając nas tylko z obserwacji (lub co gorsza ze wzmianek z lokalnej prasy o której mowa powyżej )Może i jesteś gościem który zna sam jeden lek na całe zło, ale dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane. Jak się weźmiemy to zrobicie ( no faktycznie ciebie już można nazwać teraz działaczem na rzecz propagowania dobrego wizerunku motocyklistów )
PS. Chcesz nas czegoś nauczyć zapraszam do wstąpienia do klubu, jesteśmy otwarci na nowe twarze i propozycje. zebranie AQQ godz. 19
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 10 Maj 2007 08:17 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 08:30 Posty: 1237 Miejscowość: Września
|
Lechu ma racje, to tylko maszyna do napędzania kasy pismakom. Oni mają pożywkę jak tylko ktoś polemizuje, o czymś muszą pisać. Im bardziej kontrowersyjne hasła rzucają tym większe zbulwersowanie = zainteresowanie = reklama = oglądalność = czytalność == kasa.
_________________ - - - - - Kizior - - - - - -
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
ZEFIR
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 10 Maj 2007 08:20 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Niedziela 22 Kwiecień 2007 08:52 Posty: 56 Miejscowość: Konarzewo
|
Cieszę sie, że echo istnieje. Zastanawiam się jako stary motórmen (jeżdżę już ponad dwadzieścia lat), czym taki klub jak Wasz się zajmuje.
Powiem otwarcie, że korci mnie by coś zrobić z tym wizerunkiem, a co ważniejsze, wźiąć się za małolatów i ich oświecać, (spotkania z ...).
Za chwilę bowiem ilość nowych motocyklistów równać się będzie ilości pogrzebów na ich cześć.
To kiedy te spotkania.
Proszę podaj mi terminy i adres, bo jestem nie waszejszy.
Pozdrawiam.
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 10 Maj 2007 10:10 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
hm..są tacy co jeżdżą dłużej.. mam pytanko o intensywność tego jeżdżenia (zainteresowania motocyklami) z czystej ciekawości..? a Klub żyje motocyklowym życiem..organizuje imprezy typu: bezpieczne spotkania z motocyklem..tj. pogadanki na temat bezpiecznego poruszania się po drogach, wpajając w głowy rozsądek..tolerancję..pokazy ratownictwa..umiejętności..zloty motocyklowe..rozpoczęcia..zakończenia sezonu..rajdy..koncerty charytatywne..uczestniczy w imprezach organizowanych przez miasto Wrzesnia..i nie tylko..(będąc także współorganizatorem..)przez organizacje pozarządowe.. szkoły..warsztaty terapii zajęciowej..ukazując w świetle dziennym oblicze prawdziwego motocyklisty.. organizujemy również bardzo często wyjazdy-przejażdżki-"rajderki"dla Wszystkich..zawsze służymy radą i pomocą.. wirtualnie za pomocą strony internetowej-forum i na "żywca"..poza tym bierzemy czynny udział w życiu polskich klubów motocyklowych..jeśli o czymś zapomniałem to proszę o pytania.. a ha i nie wysnuwamy pochopnych wniosków.. pozdr Born1 ..urodzony by jeździć.. ps.AQQ'u Music PUB Września ul.Warszawska.. najbliższa nd..
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
KACPER
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 10 Maj 2007 16:49 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Piątek 09 Grudzień 2005 15:39 Posty: 873 Miejscowość: Września
|
_________________ Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 10 Maj 2007 18:02 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 23:50 Posty: 1209 Miejscowość: z Wrześni
|
Dobra mapka - nawet jest zaznaczone nasze Stowarzyszenie - czyj to dom
_________________ Kiedy siedzę na Zephyrze, totalny czuje luz...
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 10 Maj 2007 18:29 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Środa 09 Listopad 2005 20:00 Posty: 999 Miejscowość: Września
|
,,Spotkania z '' (jak Marek wspomniał) organizujemy już od jakiegoś czasu...
W tym momencie (jak co roku o tej porze) nasza działalność skupia się głównie na sprawach związanych z organizacją zbliżającego się zlotu.
Zephyrek - czyli - zapraszamy w niedzielę na zebranie godzina 19:30 w AQQ
_________________ FLHT
Ostatnio edytowany przez maciek-zz Czwartek 10 Maj 2007 18:44, edytowano w sumie 2 razy
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 10 Maj 2007 18:34 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Środa 09 Listopad 2005 20:00 Posty: 999 Miejscowość: Września
|
Oj!!! Pałasz, Pałasz wstyd mi zaciebie, Popraw mi się!
_________________ FLHT
|
|
Góra |
|
|
TRĄBA
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 10 Maj 2007 18:38 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 10 Maj 2007 19:52 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 23:50 Posty: 1209 Miejscowość: z Wrześni
|
No przecież wiem, że to domek naszego Prezidenta
Nie chciałem tylko podawać namiarów ;)
hehe, żeby jakieś laski nie odwiedzały Marka przypadkiem
(napisałem, a potem edytowałem - ustawa o ochronie danych osobowych )
_________________ Kiedy siedzę na Zephyrze, totalny czuje luz...
|
|
Góra |
|
|
tyka
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 11 Maj 2007 08:39 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Niedziela 18 Luty 2007 19:37 Posty: 155 Miejscowość: Września
|
|
Góra |
|
|
TRĄBA
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 11 Maj 2007 09:12 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
|
w tym przypadku uzasadnione, sam jak widze gostków w adidaskach i koszulce bawełnianej to ostro komentuje.
|
|
Góra |
|
|
HIREK
|
Temat postu: Wysłany: Piątek 11 Maj 2007 15:37 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Sobota 27 Styczeń 2007 20:00 Posty: 1591 Miejscowość: Borzykowo
|
Czytając posty w tym temacie na myśl przychodzi mi wiele przysłów ( one są na pewno mądrąścią narodu) w rodzaju: jak nas widzą tak nas piszą, czym skorupka za młodu....., kij ma dwa końce, jaki pan...., a na koniec stwierdzenie zesrała się bieda i płacze. Nie wiem ile byśmy pisali, mówili, robili, kleli to i tak pozostaną niereformowalni, ignoranci, jeżdżący w sandałkach, w piżamach,czy bez kasku itd. itd. itp. Ale zasadami motocyklizmu powinniśmy się dzielić- niekoniecznie z młodymi, starszym też się przydają , po to by wzrastało również nasze bezpieczeństwo. Pozostaje jeszcze doza szczęścia, ale to ma każdy wyliczone i przeznaczone indywidualnie.
|
|
Góra |
|
|
ZEFIR
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 12 Maj 2007 07:26 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Niedziela 22 Kwiecień 2007 08:52 Posty: 56 Miejscowość: Konarzewo
|
Serdecznie dziękuję za zaproszenie. Oczywiście trudno odmówić.
Zanim jednak się spotkamy, dla opisania mojej historii z motocyklizmem dla kolegi Born1 kilka szczegółów.
Zacząłem oczywiście jako małolat od "komotorynek". :-)
W latach osiemdziesiątych miałem licencję motocross'ową (już nie jeżdżę od kilkunastu lat)
Pasja jednak jest ogromna. Wiele lat uprawiałem enduro w czystym wydaniu, (las). Jako stary crossowiec o wypadkach i zdarzeniach nie będę zanudzał.
Dzisiaj jeżdżę, a mam go siedem lat, Zephyrem 1100.
Brałem na nim udział w wielu imprezach pod egidą Gremium, z zaproszenia Brenasa. Uczestniczyłem w spotkaniach na torze, gdzie nawet staruchy mogą się czegoś nauczyć.
Jestem czsem trochę przekorny w tym co piszę, to jednak zawsze dla zachowania równowagi w duskusji lub jej wzbudzenia.
(Ale mi wyszło z tego C.V. Może mnie z tym gdzie na motorniczego wezmo )
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 12 Maj 2007 13:20 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
pięknie..ale nadal nic o tej intensywności.. to ile..? ile..tych kaemów nakulałeś zefirkiem?
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|