Autor |
Wiadomość |
Miechu
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 19 Sierpień 2007 17:26 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Sobota 30 Czerwiec 2007 16:03 Posty: 35 Miejscowość: Malmö
|
hehe nie moglem sie powstrzymac
_________________ "DIBUCA" Amstaff kennel
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 20 Sierpień 2007 10:08 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
no to Romek teraz jak rankiem wrzucisz ostatni bieg..to do wieczorka będziesz na nim jeździł..(bez redukcji)hi..fajny sprzęt..gratulacje M.
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 20 Sierpień 2007 17:14 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 08:30 Posty: 1237 Miejscowość: Września
|
Romkowy sprzęt - kolejna odsłona, już w Pyzdrach:
_________________ - - - - - Kizior - - - - - -
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 21 Sierpień 2007 09:48 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
Kizior..pasuje Ci ten grat..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 21 Sierpień 2007 10:31 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 08:30 Posty: 1237 Miejscowość: Września
|
Jest na pewno dziwny, ja takie lubię ale trochę za ciężki.
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 21 Sierpień 2007 12:49 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
połowa grata to piec..
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Środa 22 Sierpień 2007 07:14 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
|
Dokładnie tak. To jest jeżdżący silnik i parę przykręconych do niego mniej znaczących elementów jak koła, zbiornik i parę innych dupereli.
Do tej grupy sprzętów można jeszcze dorzucić Suzuki B-King http://bikeintro.com/wp-content/bking.jpg
Ja już marzenia spełniłem, teraz jestem z bardzo nieciekawym punkcie bo nic ciekawego dalej nie widzę :) Chyba poczekam aż będą moto z silnikami 2500ccm.....................................V2.......................................ale TDI.....................................albo LPG :-)
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|
HIREK
|
Temat postu: Wysłany: Środa 22 Sierpień 2007 09:04 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Sobota 27 Styczeń 2007 20:00 Posty: 1591 Miejscowość: Borzykowo
|
Trochę poczekasz za 2,5 litowym dieslem. Dopiero niedawno Neander Motors uruchomiło produkcję krótkiej serii cruisera ze 100 konnym silnikiem 1,7 TDI. Duoturbina z intercoolerem zapewnia w miare przyzwitą dynamikę (ok. 4 s do 100km/h). Jak znam diesle nowej generacji pracy w warsztatach nie zabraknie! Osobiście większy aplaus dam BMW Osiołkowi czy też zjechanej WL-ce niż nowiżnie z cyklu fantasmagoria konstruktorów. Mam wielką przyjemność z oglądania różnych motocykli ale jeszcze większą z jazdy nimi. Niektóre przyjemnie zaskakują inne rozczarowują. Przy takiej gamie wyprodukowanych i produkowanych sprzętów wrażeń i doświadczeń nie zabraknie. W tym względzie mamy Kizior tyle białych plam, ile mapa świata z XIV wieku.
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Wysłany: Środa 22 Sierpień 2007 14:31 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Środa 09 Listopad 2005 20:00 Posty: 999 Miejscowość: Września
|
Temat Diesla w motocyklu od zawsze mnie pociąga, przede wszystkim jednak interesuje mnie ekonomia a nie osiągi.
Obiecałem sobie niedawno że już koniec ze ,,zmotami'' i wynalazkami ale jakbym dorwał jakiś silnik ~ 1,4 D np. LA'Citrrroen albo VW i do tego kilka części od BMW (skrzynia i dyfer) to odrazu chwyciłbym za spawarkę
Przy odpowiednim dobraniu przełorzenia- myślę że można by zrobić motocykl o spalaniu do 3l/100km -oleju
- do tego wystarczy obsiać za domem rzepak albo słoneczniki i sezon za darmo przelatany
_________________ FLHT
|
|
Góra |
|
|
Dietrich
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 26 Sierpień 2007 11:41 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Środa 11 Lipiec 2007 11:15 Posty: 21 Miejscowość: Września
|
W sobotę wybraliśmy się z Rakosiem do Romka obejrzeć jego nowy nabytek- przyzneję,że robi wrażenie, no i oczywiście blok i pepsi była!!!!!!!mniam,mniam.........
P.s.Hirek dzięki za zaproszenie do Białobrzegów-na rajdzie nas nie było, ale za to wieczorkiem było bardzo fajnie.
|
|
Góra |
|
|
CAMEL
|
Temat postu: Wysłany: Czwartek 30 Sierpień 2007 10:02 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Poniedziałek 29 Styczeń 2007 18:07 Posty: 441 Miejscowość: września
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 08 Wrzesień 2007 18:46 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 23:50 Posty: 1209 Miejscowość: z Wrześni
|
_________________ Kiedy siedzę na Zephyrze, totalny czuje luz...
|
|
Góra |
|
|
Romek
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 08 Wrzesień 2007 20:28 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Poniedziałek 12 Grudzień 2005 19:36 Posty: 353 Miejscowość: Pyzdry
|
zmieniles grata ? pokazalbys go na zywo ! blok i pepsi czekaja !
_________________ MT Power
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 05 Listopad 2007 23:26 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 23:50 Posty: 1209 Miejscowość: z Wrześni
|
_________________ Kiedy siedzę na Zephyrze, totalny czuje luz...
|
|
Góra |
|
|
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 06 Listopad 2007 08:50 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
|
Gratulacje dla Tomka. Życzę wielu nawiniętych bezpiecznych kilometrów.
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
|