Autor |
Wiadomość |
Anonymous
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 25 Luty 2008 12:09 |
|
|
Dzięki wszystkim za tak miłe przyjęcie i mam nadzieję że uda mi się wygospodarować czas na spotkanie:)
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 25 Luty 2008 12:51 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
hm.. W Klubie jak w rodzinie.. obowiązki..nie tylko przyjemności.. choć idą w parze.. w tym także poświęcony czas..
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
Anonymous
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 25 Luty 2008 13:30 |
|
|
To jest wiadoma sprawa, że w klubie są obowiązki i to czasami więcej niż przyjemności ale jeśli ktoś jest pasjonatom, to myślę że nie boi się obowiązków:) Ale wiecie wszyscy że te obowiązki wynagradzają wspólne spotkania i radość z udanych impez
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 25 Luty 2008 14:08 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
tak.. to widzimy się..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
Anonymous
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 25 Luty 2008 14:14 |
|
|
Tylko proszę podajcie mi dokładna datę i godzinę bo nie widzę żadnej wzmianki na ten temat:( No i jeszcze ważna rzecz to miejsce spotkania:)
A napisz mi czym jeździsz albo czy nie wiesz kto jeździł w zeszłym roku prawie codziennie rano w kierunku Poznania Ja jeździłem w kierunku Wrześni i widziałem prawie codziennie BMW
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 25 Luty 2008 14:47 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
hi hi hi..wiem..
|
|
Góra |
|
|
Anonymous
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 25 Luty 2008 14:53 |
|
|
No to już teraz chyba wiem z kim piszę. Ja w tamtym okresie jeździłem Suzuki GSX 750 F i często wymienialiśmy ze sobą pozdrowienia:) Gdy wszyscy postawili motory do garaży My jeszcze jeździliśmy
Jeśli dobrze kojarzę to na zlocie w Pobiedziskach również byłeś?
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 25 Luty 2008 14:57 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
nie tylko my jeździliśmy.. w Pobiedziskach czy we Wrączynie? w ub.roku tak..
|
|
Góra |
|
|
Anonymous
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 25 Luty 2008 15:14 |
|
|
No dokładnie chodzi o Wrączyn nad jeziorkiem Tyle razy już Cię widziałem ale jeszcze nie miałem okazji z Tobą porozmawiać. Mam nadzieję że już wkrótce będzie okazja bo z tego co wiem spotkanie jest 2 marca ale jeszcze nie wiem gdzie i o której. Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 25 Luty 2008 15:45 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
będziesz miał okazję ze Wszystkimi.. szczegóły cztery tematy powyżej..
|
|
Góra |
|
|
Anonymous
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 25 Luty 2008 21:15 |
|
|
No to wychodzi na to że z niektórymi z Was spotkam się teraz w niedziele...Jeśli będzie pogoda to wpadnę motorkiem:) pozdrawiam i do zobaczenia
|
|
Góra |
|
|
jasiu
|
Temat postu: Wysłany: Sobota 15 Marzec 2008 22:30 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Sobota 15 Marzec 2008 21:56 Posty: 72 Miejscowość: z lasu
|
a... niech bedzie, teraz ja
baaaaaaaaaaardzo lubie motocykle; jezdzic, psuc, naprawiac i to co sie dookola nich dzieje, po za tym podroze, muzyka, plec piekna czyli to co naj czasami swiety spokoj
witam i pozdrawiam goraco
_________________ prawo jasia: Asia, Basia albo Kasia http://www.moto-concept.pl/
|
|
Góra |
|
|
Sylwia
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 16 Marzec 2008 10:05 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Niedziela 27 Styczeń 2008 14:15 Posty: 85 Miejscowość: Gniezno
|
witamy jasiu
|
|
Góra |
|
|
KASIA
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 16 Marzec 2008 10:20 |
|
|
Jasiu, Jasiu, płeć piękna i święty spokój to tak troche daleko mają do siebie, ale ...a....niech bedzie.. witaj Jasiu
|
|
Góra |
|
|
jasiu
|
Temat postu: Wysłany: Niedziela 16 Marzec 2008 13:02 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Sobota 15 Marzec 2008 21:56 Posty: 72 Miejscowość: z lasu
|
KASIA napisał(a): ...płeć piękna i święty spokój...
nie to autor mial na i
dziekuje za tak mile przywitanie, kobietki wyslano przodem, Kasia nawet z kwiatami
do zobaczenia na trasie
_________________ prawo jasia: Asia, Basia albo Kasia http://www.moto-concept.pl/
|
|
Góra |
|
|