Autor |
Wiadomość |
born1
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Czwartek 07 Październik 2010 20:44 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
za bardzo nie ma do jakiego modelu porównać... patrząc na wyposażenie.. ok.90tPLN
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
DEFIT
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Piątek 08 Październik 2010 13:20 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Środa 19 Maj 2010 16:34 Posty: 277 Miejscowość: Września
|
Motor naprawdę warty uwagi, ale cena troszeczkę duża jak ~90 tyś
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
|
|
Góra |
|
|
KAWA
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Piątek 08 Październik 2010 14:10 |
|
TREASURER |
|
|
Rejestracja: Sobota 05 Listopad 2005 13:48 Posty: 804 Miejscowość: WRZEŚNIA
|
To zależy z czym porównać, jak z goldasem to nie duża.
_________________ KAWAsaki "LIME GREEN" jedynie słuszny!
|
|
Góra |
|
|
PałaszD
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Poniedziałek 11 Październik 2010 10:41 |
|
SYMPATYK KLUBU |
|
Rejestracja: Wtorek 10 Styczeń 2006 23:50 Posty: 1209 Miejscowość: z Wrześni
|
Bliższe porównanie wydaje mi się do FJR 1300 lub GTR 1400...
_________________ Kiedy siedzę na Zephyrze, totalny czuje luz...
|
|
Góra |
|
|
KAWA
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Poniedziałek 11 Październik 2010 11:57 |
|
TREASURER |
|
|
|
Rozmawialiśmy Marek o E9 tak to wygląda: Moim zdaniem najładniejsze BMW w historii.
|
|
Góra |
|
|
born1
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Poniedziałek 11 Październik 2010 12:59 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
Przyznaję,że nie wiedziałem o tym modelu, ciekawy i fajny klasyk już, a co do K1600 to raczej nie można porównywać z Goldasem,który waży ponad 400kg(ok.100kg więcej) i niestety nie oferuje klientom takiego wyposażenia jak Beema... ESA-zawieszenie, kontrola trakcji, zmienne mapy zapłonowe...itd. trochę inna technologia...spójrzcie jeszcze raz na film demo...
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
|
DEFIT
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Poniedziałek 11 Październik 2010 13:23 |
|
SYMPATYK FORUM |
|
Rejestracja: Środa 19 Maj 2010 16:34 Posty: 277 Miejscowość: Września
|
Mi się też wydaje, że porównanie z Goldasem jest trochę złym porównaniem.
Kiedy będzie znana cena tego moto??
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Poniedziałek 25 Październik 2010 10:33 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Środa 09 Listopad 2005 20:00 Posty: 999 Miejscowość: Września
|
Potrzebuję rozpiskę gniazda ABS do 124 SE nie mogę w necie znaleźć. Pewnie będę się musiał znów do Hirka uśmiechnąć Uploaded with ImageShack.usNie chodzi o naprawę ABS-u, wręcz przeciwnie, mam inne niecne plany... ...chce mieć możliwość chwilowego wysterowania zaworów odcinających tylne hamulce
_________________ FLHT
|
|
Góra |
|
|
KAWA
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Poniedziałek 25 Październik 2010 15:02 |
|
TREASURER |
|
|
|
Tak... Palenie gumy w miejscu z silnikiem o za małej mocy to wielka sztuka! U nas (FSO Power TEAM ) chłopaki montują zawór odcinający tylną sekcję a bardziej ekstremalni drifterzy zaklepują rurkę...
|
|
Góra |
|
|
BeatStreet
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Poniedziałek 25 Październik 2010 16:44 |
|
MEMBER GNIEZNO |
|
|
Rejestracja: Poniedziałek 14 Styczeń 2008 11:28 Posty: 487 Miejscowość: gniezno
|
maciek-zz nie musisz odcinac ABS do palenia laczka. jak cos to zapraszam na nauki. kompletnie nie potrzeba niecnych planow. wystarcza checi
_________________ BORN TO RIDE FOREVER FOREVER BORN TO RIDE
Zycie czlowieka ma kolor jego wyobrazni
|
|
Góra |
|
|
ka3
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Poniedziałek 25 Październik 2010 17:58 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
Rejestracja: Poniedziałek 15 Maj 2006 20:22 Posty: 497 Miejscowość: Września
|
Tylko klocki tarcze i zaciski dostaja po dupie :D
_________________ Ilość asfaltu na polskich drogach jest jak zawartość mięsa w parówce.
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Poniedziałek 25 Październik 2010 19:32 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
|
Taaa.... ...ooooo ilu specjalistów się znlazło -Tylko K3 załapał o co kaman . Mocy ma dosyć i laczka pali bez pierdnięcia, ale przy okazji palą się tylne hamulce, a zimą mogą się przydać... ...chciałem założyć zaworki odcinające lecz pomyślałem że przecież mogę wykorzystać istniejące elektrozawory ABS-u. który itak mi zresztą nie działa
_________________ FLHT
|
|
Góra |
|
|
KAWA
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Poniedziałek 25 Październik 2010 19:48 |
|
TREASURER |
|
|
|
No właśnie to napisałem, a o mocy to nie o twoim aucie tylko tych z Fabryki Samochodów Osobliwych...
|
|
Góra |
|
|
maciek-zz
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Poniedziałek 25 Październik 2010 19:58 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
|
|
|
OK.
-mam jeszcze jeden problem ze skrzynią (4-matic) nie zawsze chce zrzucić na jedynkę przy ruszaniu i wtedy ciężko zacząć palenie- ale to już osobny temat - może kogut mi coś podpowie - trochę w tym gównie nagrzebał.
_________________ FLHT
|
|
Góra |
|
|
BeatStreet
|
Temat postu: Re: TUNING i takie tam "pogaduszki".. Wysłany: Poniedziałek 25 Październik 2010 20:03 |
|
MEMBER GNIEZNO |
|
|
Rejestracja: Poniedziałek 14 Styczeń 2008 11:28 Posty: 487 Miejscowość: gniezno
|
jesli masz jakies wieksze problemy, to dowiesz sie wiele rzeczy tutaj http://124coupe.pl/forum/index.php tylko musisz sie zalogowac itd. cos jak na naszym forum.
_________________ BORN TO RIDE FOREVER FOREVER BORN TO RIDE
Zycie czlowieka ma kolor jego wyobrazni
|
|
Góra |
|
|